El divendres arranca al trinquet de Sueca la recta final de la fase regular del Campionat Fundació

El divendres arranca al trinquet de Sueca la recta final de la fase regular del Campionat Fundació

El Campionat Fundació conclourà la fase regular durant este cap de setmana amb la disputa de l’última jornada de la fase regular. De les quatre partides programades, dues són decisives per a concretar el cartell de les finals que tindran lloc el divendres 24 a Sueca. En la modalitat d’escala i corda ja és segur que l’equip Masymas de Puchol II, Pere i Jesús jugarà pel títol. I en la disciplina de raspall l’equip que té garantit el lloc en la final és el Baleària de Moltó, Seve i Ricardet.

La competició es traslladarà este dissabte al trinquet de Pedreguer. La sessió començarà a les 17.00 hores amb la partida a raspall que mesurarà als dos equips que opten a la plaça vacant en la final, el Fundació José Luis López de Sergio, Tonet IV i Lorja, que en l’actualitat són segons en la classificació amb 7 punts, i el Masymas de Marrahí, Sanchis i Canari, que ocupen la tercera plaça amb dos punts menys.

A Sergio i els seus companys els bastaria amb sumar un punt per a mesurar-se pel títol contra Moltó, Seve i Ricardet. Així les coses, el trio liderat per Marrahí està obligat a guanyar i a impedir que els seus rivals anoten quatre jocs.

A continuació, en la modalitat d’escala i corda, l’equip Masymas de Puchol II, Pere i Jesús s’enfrontarà al que formen De la Vega, Santi i Raúl, que representen a la Fundació José Luis López. Els primers jugaran amb la tranquil·litat que els atorga saber que estaran en la final mentre que els segons s’acomiaden de la competició.

El diumenge, la sessió programada a Xeraco transcorrerà al matí. A les 10.30 hores es jugarà a raspall i de nou s’anuncia a un equip finalista, el Baleària de Moltó, Seve i Ricardet, contra un descartat que diu adéu, el Savipecho amb Ian, Brisca i Josep.

A continuació es penjarà la corda per a enfrontar als dos equips que opten a acompanyar a Puchol II, Pere i Jesús en la gran final. Genovés, Félix i Monrabal II, que representen a Savipecho, ocupen en este moment la segona posició en la taula amb 8 punts, dos més que Pere Roc II, Javi i Carlos, de l’equip Baleària. Amb això, al trio que lidera Genovés II li bastaria amb arribar al joc 45. En cas contrari seran finalistes els seus rivals.

Funpival


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.