Alícia Falcó i Helena Mompó, noves falleres majors de Sueca, el Perelló i el Mareny

Alícia Falcó i Helena Mompó, noves falleres majors de Sueca, el Perelló i el Mareny

Ahir al capvespre va tindre lloc al Saló de Plens de l’Ajuntament de Sueca l’elecció de les que seran les màximes representants de les festes falleres de Sueca, El Perelló i el Mareny de Barraquetes per a l’exercici 2019-2020.

L’acte comptà amb l’assistència de la Presidenta Nata de la Junta Local Fallera i Alcadessa de la ciutat -Raquel Tamarit-, el President de l’Entitat Local Menor de El Perelló -Andrés Fernández-, les Falleres Majors de Sueca 2019 -Zaida Fandos i Andrea Galiana- i les seues respectives Corts d’honor, membres de la corporació municipal, el President de la Junta Local Fallera -Bernardo Garrigós-, els delegats de juntes locals de la Junta Central de València -Ferran Martínez, Manuel Jorge i Saül Peña- i els representants de les setze comissions de Sueca, El Perelló i el Mareny de Barraquetes.

Van presidir l’acte l’alcaldessa de Sueca, el president executiu de la Junta Local i el regidor de festes -Voro Giménez-. Començà l’assemblea extraordinària llegint el nom de les candidates presentades a Fallera Major Infantil de Sueca 2020: les xiquetes Andrea Serra Escrivá, presentada per la Falla Plaça Cervantes; i Helena Mompó Sanseloni, presentada per la Falla Verge de Sales; i d’acord amb les bases de l’elecció es va procedir a realitzar el sorteig. Actuà com a ma innocent Andrea Galiana, Fallera Major Infantil de Sueca de 2019, sent la xiqueta Helena Mompó Sanseloni l’afortunada.

L’alcaldessa de Sueca va procedir a comunicar-li telefònicament la notícia. Per continuar, la Secretària de la Junta, va fer lectura de les candidates presentades a Fallera Major de Sueca 2020: senyoretes Alicia Falcó Aguado, presentada per la Falla Verge de Sales; Cristina Borràs Juan, presentada per la Falla Plaça de l’Ajuntament; i Anna Rocher Ramón, presentada per la Falla Plaça Cervantes; i d’acord amb les bases de l’elecció es va procedir a realitzar el sorteig. En aquest cas fou Zaida Fandos -FM Sueca 2019- l’encarregada d’extraure el nom de l’elegida, sent la senyoreta Alicia Falcó Aguado en qui va recaure l’honor. La Presidenta nata de la Junta Local va ser l’encarregada de comunicar via telefònica la notícia a l’afortunada.

L’acte finalitzà amb unes paraules de l’alcaldessa de la ciutat. Posteriorment, la Junta Local es va traslladar al domicili de les noves Falleres Majors per a comunicar-los personalment la seua elecció i fent-los entrega d’un ram de flors.

Junta Local Fallera de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.