Jordi Mayor: “La nostra campanya serà de trellat, neta, propositiva i en positiu”

Jordi Mayor: “La nostra campanya serà de trellat, neta, propositiva i en positiu”
  • ‘Endavant’, l’eslògan que trien els Socialistes de Cullera per a seguir amb els projectes de transformació de la ciutat

Els Socialistes de Cullera van iniciar anit la campanya electoral per a les municipals del pròxim 26 de maig amb la tradicional pegada de cartells que ha tingut lloc a les 21 hores en els Jardins del Mercat.

Candidats, militants i simpatitzants donaren suport al candidat a la reelecció, Jordi Mayor, qui va assegurat que la campanya del PSPV-PSOE serà “de trellat, neta, propositiva i en positiu”.

Mayor ha sostingut que els socialistes garantixen “quatre anys més de millores a la ciutat perquè tenim l’aval del treball ben fet i les idees clares sobre el model de ciutat que volem per als pròxims anys, sense extravagàncies i amb realisme”.

En eixe sentit, ha assenyalat que el reforç de les polítiques socials, la creació d’ocupació, seguir amb l’impuls del turisme, la construcció o millora de noves infraestructures i aprofundir en el sanejament de l’ajuntament són les grans prioritats de la candidatura socialista.

L’acte ha servit també per a presentar l’eslògan de campanya dels socialistes. ‘Endavant’ és el lema triat per la candidatura de Jordi Mayor. “Simbolitza la nostra aposta per seguir cap endavant, per no retrocedir, per continuar caminant junts en la millora de la nostra ciutat en la línia d’estos quatre últims anys, que han sigut positius, però volem anar a més, que no ens conten la història sinó que l’escriguem nosaltres”, ha declarat Mayor.

El candidat a la reelecció ha assegurat que només el PSPV-PSOE és garantia de govern “seriós, responsable, amb els peus a terra, integrador i que complix els seus compromisos”.

Mobilització
No obstant això, ha demanat que ningú es confie. “Res està guanyat i hem de mobilitzar a la gent perquè el pròxim 26M vaja a les urnes per a refrendar este nou temps de progrés que hem iniciat a Cullera”, ha dit Jordi Mayor.

Els socialistes “no entrarem en provocacions, ni desqualificacions, ni insults. A cada atac, respondrem amb una proposta i un somriure. La ciutadania de Cullera mereix polítics que diguen el que faran de forma clara i amb trellat. Esta ha de ser una campanya sense soroll en la qual les propostes s’escolten amb nitidesa. Tot el que no siga això, serà penalitzat en les urnes”, ha conclòs.

El PSPV-PSOE de Cullera ha iniciat la campanya electoral després de la finalització de les Festes Majors. La formació va prendre la decisió per respecte a les celebracions que van tindre lloc fins ahir diumenge i per a donar tot el protagonisme als diferents col·lectius implicats en la seua organització.

PSPV-PSOE de Cullera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada