El CEIP Pontet d’Almussafes comptarà amb una aula de dos anys el pròxim curs

El CEIP Pontet d’Almussafes comptarà amb una aula de dos anys el pròxim curs
  • El centre ha sigut un dels triats per la Conselleria d’Educació per a continuar avançant en la implantació d’aquest servei públic

El pròxim curs 2019-2020 el Col·legi d’Educació Infantil i Primària Pontet d’Almussafes disposarà per primera vegada des de la seua obertura en 1991 amb una aula per a xiquets i xiquetes de 2 anys. El centre és un dels 31 seleccionats per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport per a adherir-se al pla que la Generalitat Valenciana ha impulsat amb l’objectiu de continuar amb la implantació de l’educació gratuïta en edats cada vegada més primerenques.

En concret, aquesta unitat comptarà amb 18 places i estarà coordinada per un professor docent i per un tècnic, per la qual cosa l’aula comptarà en tot moment amb dos professionals al servei de l’alumnat. Només concloga el present curs escolar, la Generalitat Valenciana accedirà al centre per a habilitar la sala en la qual s’impartiran les classes, atés que aquesta requereix d’unes necessitats específiques a causa de l’edat de les persones destinatàries. El període de matrícula comença hui i romandrà obert fins al pròxim divendres 17 de maig.

Aquestes 31 noves aules permetran l’escolarització d’un total de 558 menors, la qual cosa sumat a les ja creades en cursos anteriors fan un total de 15.030 places en tot l’àmbit de la Comunitat Valenciana. En el cas de la província de València, en aquesta nova tanda se sumaran 288 places, entre les quals es troben les que es posaran a la disposició de la ciutadania en el CEIP Pontet, arribant a les 420 aules gratuïtes de 2 anys amb 8.248 places a les comarques de València.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.