Triatletes de 38 universitats competixen este cap de setmana a Cullera

Triatletes de 38 universitats competixen este cap de setmana a Cullera
  • Més d’un centenar d’esportistes participaran en el desafiament de manera individual i per equips

Cullera continua apostant per esdeveniments esportius de gran categoria. Este dissabte la ciutat albergarà el Campionat d’Espanya Universitari de Triatló que comptarà amb participants vinguts de 38 universitats del nostre país.

Un total de 123 triatletes competiran de manera individual per alçar-se amb el trofeu per als tres primers llocs en les classificacions masculina i femenina. A més, hi haurà una única classificació per equips que tindrà en compte els millors temps de dos hòmens i dues dones de cada universitat.

La competició comptarà amb la presència de triatletes d’alt nivell com Lasse Lührs, segon classificat en la Copa del Món disputada recentment a Madrid i participant en les sèries mundials, i Javier Romo, huité classificat en la Copa Europea de Triatló, disputada a Melilla el mes d’abril passat.

Mecànica de la competició
Els participants s’enfrontaran a una triple prova composta per 750 metres nadant en un circuit pentagonal pel mar de Cullera, 20 quilòmetres amb bici dividits en quatre voltes de cinc quilòmetres per circuit urbà i cinc quilòmetres a peu resultants de dues voltes de 2,5 quilòmetres pel passeig marítim.

El dia anterior a la competició, els participants hauran recollit les acreditacions i realitzaran un reconeixement del circuit i una reunió tècnica. Com a activitats complementàries dins del campionat, l’ajuntament ha organitzat una visita al refugi antiaeri de la Guerra Civil i al Castell de Cullera.

Aposta per l’esport
El Campionat d’Espanya Universitari de Triatló passa a engrandir la llista d’esdeveniments esportius que s’han celebrat en la localitat en els últims mesos com la Volta a la Comunitat Valenciana Fèmines, el campionat de rugbi inclusiu o el campionat femení de seleccions autonòmiques de rugbi. A més, per al pròxim 27 d’agost està prevista l’eixida de la quarta etapa de la Volta Ciclista a Espanya.

Ajuntament de Cullera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada