Presenten el projecte ‘Club de Producte Turístic’ dins el pla de dinamització turística de la Ribera

Presenten el projecte ‘Club de Producte Turístic’ dins el pla de dinamització turística de la Ribera

El Consorci de la Ribera ha presentat el projecte Club de Producte Turístic “Ribera del Xúquer un riu d’experiències”. Amb aquest projecte es vol reconèixer aquelles empreses turístiques o vinculades al sector, que aposten pel producte turístic “Ribera del Xúquer” basat en la qualitat.

El club de producte pretén apropar al turista les empreses més implicades amb el seu territori. Empreses que aposten per oferir i garantir al mercat una filosofia comuna de treball que generi confiança turística basada en la marca. Un amfitrió mostra els secrets de la destinació i els seus tresors, que podran consumir mitjançant experiències.

“Ribera del Xúquer un riu d’experiències”, és per tant el naming que reconeix a les empreses que com a argument comú posen en valor de manera tangible els diferents productes de la comarca, ja sigua com a experiències turístiques associades a productors, com a consum en comerços, allotjaments o mitjançant descobrir els seus gustos en els establiments de restauració.

A l’acte de lliurament de distintius realitzat dijous a les instal·lacions de l’oficina comarcal de turisme del Consorci La Ribera, han assistit empreses de diferents sectors com restauració, allotjament, empreses de turisme actiu i empreses d’espais visitables.

En aquesta primera edició s’ha fet entrega d’un total de 15 distintius que reconeixen la qualitat de l’oferta turística de la comarca.

En paraules del president del Consorci Òscar Navarro “amb aquest tipus d’actuacions es posa de manifest de manera tangible l’aposta que des del sector públic i en concret des del Consorci s’està duent a terme, amb la finalitat de generar economia local i oferir productes turístics de qualitat a nivell comarcal, amb l’objectiu d’incrementar la demanda turística a la nostra destinació i generar millor qualitat de vida en els habitants dels nostres municipis. A més, és un exemple de col·laboració public-privada en el sector turístic, ja que compta amb la participació de les empreses privades i el suport del Pla de Dinamització i Governança Turística de la Ribera, integrat pel Consorci La Ribera, Turisme Comunitat Valenciana i la Diputació de València”.

O.R.


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada