Bonig (PP): “Ribera defensarà Sueca i la comarca de la mala gestió de Compromís”

Bonig (PP): “Ribera defensarà Sueca i la comarca de la mala gestió de Compromís”
  • “Els valencians estan preocupats per la falta de llibertat educativa, per les llistes d’espera en sanitat, per l’agricultura però el Botànic no està parlant d’això”, ha assenyalat la líder popular

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha manifestat hui la seua preocupació entorn de les negociacions del nou Consell del Botànic, ja que, segons ha assenyalat, “PSPV, Compromís i Podemos estan parlant de repartir-se butaques però no dels problemes dels valencians”.

Bonig s’ha pronunciat així a Sueca, on ha visitat en Mercat de la localitat al costat del candidat a alcalde de la localitat, José Luis Ribera. Posteriorment Bonig ha assistit a un dinar amb militants i simpatitzants. “Els valencians estan preocupats per la falta de llibertat educativa, per com acabar amb els barracons, per les llistes d’espera en Sanitat, per l’agricultura que té especial importància en municipis com Sueca, però PSPV, Podemos i Compromís no estan parlant de res d’això”, ha assenyalat.

La Presidenta del PPCV ha indicat que ara que sabem que Sánchez ha prorrogat els pressupostos del PP “és quan veiem que tot el que han fet han sigut anuncis electoralistes perquè van parlar de 1.400 milions per a la Comunitat que han sigut mentida”. Així, ha recordat que la pujada de les pensions, la pujada del sou dels funcionaris, tot el va fer el PP, no el PSOE ni Sánchez ni Puig però “com sempre utilitzen les institucions per a guanyar el que no poden guanyar amb la seua gestió”.

De la mateixa manera, ha criticat que Puig s’haja oblidat ja de la reforma del sistema de finançament però “no estan parlant d’això estan parlant de qui va ser el president o vicepresident i això no és el que necessitem els valencians. La diferència amb el bloc de l’esquerra en 2015 va ser de 270.000 vots ara aqueixa diferència ha caigut en picat, la qual cosa demostra que els valencians “han castigat el govern del Botánic”.

Quant a la candidatura local, Bonig ha assenyalat que Ribera defensarà aquesta localitat i aquesta comarca de la mala gestió de Compromís i ha criticat la falta de compromís local amb projectes com l’ampliació i rehabilitació del col·legi d’Infantil i de Primària que continua sense fer-se.

En aquest context, ha recordat que els col·legis que s’han acabat en aquesta legislatura els va deixar preparat el PP, la qual cosa demostra que “tenim un govern local, provincial i regional que ha viscut de les herències del PP, de la nostra bona gestió”.

“La Ribera és una comarca molt important per al Partit Popular i per a la Diputació. El nostre candidat és una persona amb molta experiència que coneix perfectament aquest municipi i les seues necessitats, al contrari que li passa als partits d’esquerra que governen”, ha assenyalat. En aquest context ha denunciat “la nul·la gestió de Compromís a Sueca i en tota la comarca i la nul·la inversió del govern de la Generalitat en tota la província de València. És tot un despropòsit”.

Partit Popular


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.