El cantautor Juanjo Pérez ofereix aquest divendres a Almussafes el recital titulat ‘Intacto’

El cantautor Juanjo Pérez ofereix aquest divendres a Almussafes el recital titulat ‘Intacto’
  • El concert forma part de la iniciativa ‘Nits amb la cultura’, impulsada per l’ajuntament

Els amants de la música d’Almussafes i dels pobles del seu entorn podran gaudir aquest divendres 10 de maig a la nit d’un concert acústic en el qual el cantautor valencià Juanjo Pérez interpretarà una selecció dels seus millors temes en directe a guitarra i veu.

Seleccionat en la categoria de cançó d’autor en el Cicle ‘Emergents al Palau’, Pérez va compondre ‘Serem el vent’, la cançó oficial de la Volta a Peu de València, i al costat d’altres músics forma el grup de pop valencià ‘Capvespre i Mirall’.

El recital, que se celebrarà a les 22.30 hores en la cafeteria del Centre Cultural i l’accés del qual és lliure i gratuït fins a completar l’aforament de la sala, forma part de la iniciativa ‘Nits amb la Cultura’, amb la qual l’Ajuntament d’Almussafes programa periòdicament diferents propostes artístiques en un format íntim i en el qual la proximitat amb el públic és un dels seus principals senyals d’identitat.

Seguint amb l’estructura habitual d’aquest cicle, una hora abans de l’inici de l’actuació, a les 21.30 hores, començarà un sopar de cabasset per a la qual sí que és necessari inscriure’s prèviament en la mateixa cafeteria. Amb un cost de tres euros, el tiquet inclou la beguda i les ensalades i les persones assistents tan sols hauran de portar l’entrepà o encarregar-lo amb antelació en la cantina de la infraestructura.

Aquest mateix mes de maig, el divendres 31, ‘Nits amb la cultura’ tornarà amb una vetlada dedicada a la poesia i que, organitzada pel Grup Poètic Argila de l’Aire, en col·laboració amb Dones Progressistes i la Fera Teatre, donarà l’oportunitat al públic de llegir en directe davant les persones assistents els versos que més els agraden.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada