El PSPV-PSOE de Cullera retardarà l’inici de la seua campanya electoral al dia 13

El PSPV-PSOE de Cullera retardarà l’inici de la seua campanya electoral al dia 13
  • Al·ludeixen al respecte al patrimoni intangible en el centenari de la coronació de la Mare de Déu del Castell com a patrona de la ciutat

Els Socialistes de Cullera sempre hem entés que les Festes Majors de la nostra ciutat representen molt més que un important esdeveniment religiós. Constitueixen part del nostre patrimoni històric, cultural i artístic. Les nostres Festes Majors de 2019 són més especials si cap, ja que celebrem el centenari de la coronació de la Mare de Déu del Castell com a patrona de la nostra ciutat, un esdeveniment històric que fa que enguany les Festes Majors duren una setmana més fins el 12 de maig.

Per este motiu, els Socialistes de Cullera vàrem proposar a la resta de forces polítiques que concorren als comicis municipals retardar fins al dilluns 13 de maig l’inici de la campanya electoral, una vegada finalitzen els actes organitzats amb motiu del centenari. Emplaçant-los a realitzar la pegada oficial i tradicional de cartells fins al dilluns 13 a les 21 hores.

Esta proposta naix com a mostra de respecte a aquest patrimoni intangible que valorem tots els homes i dones de Cullera, per l’excepcional efemèride que representa, i com a mostra de suport i respecte de la gran tasca realitzada al llarg d’aquest any pels diversos col·lectius religiosos, festius i culturals de la nostra ciutat.

En coherència amb la proposta, i malgrat no haver estat secundada per la resta de forces polítiques, el PSPV-PSOE no durà a terme cap acte de campanya electoral fins al dilluns 13 de maig a les 21:00 hores amb la tradicional penjada de cartells, deixant així tot el protagonisme d’aquestes jornades als col·lectius que fan possible les celebracions de la referida efemèride.

PSPV-PSOE de Cullera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada