Yolanda L贸pez Natividad, triada Reina de les Festes 2019 d’Almussafes

Yolanda L贸pez Natividad, triada Reina de les Festes 2019 d’Almussafes
  • La jove, presentada per l’associaci贸 cultural ‘Paleta i聽Pinzell’, va ser seleccionada per sorteig el passat divendres en un acte celebrat en el Centre Cultural

El passat divendres 3 de maig a les 22 hores es va dur a terme a la sala d’actes del Centre Cultural d’Almussafes la cerim貌nia en la qual es va triar a la nova Reina de les Festes. La jove Yolanda L贸pez Natividad, presentada per la 鈥楢ssociaci贸 Cultural Paleta i聽Pinzell鈥, va resultar seleccionada en aquest proc茅s en el qual tamb茅 va participar Miriam Marco Alfonso, qui, presentada per el 鈥楥lub de聽B脿squet聽Almussafes鈥, es convertir脿 en la seua dama d’honor.Com marca la tradici贸, la Reina de les Festes 2018, Mar铆a Pilar Revert Soriano, va ser la persona encarregada de triar a l’atzar un dels dos sobres dipositats a l鈥檜rna per les candidates.

鈥淎l principi no estava nerviosa per貌 despr茅s, quan vaig escoltar el meu nom, s铆. No sabia qu猫 dir perqu猫 no m’havia preparat absolutament res. Tinc moltes ganes de comen莽ar鈥, va expressar Yolanda L贸pez al final de l’acte. Per part seua, la seua companya Miriam Marco, va assegurar que 鈥渄es de ben xicoteta veia a les dames vestides de blanc i sabia que jo volia ser dama quan f贸ra el meu moment鈥 i es va mostrar conven莽uda que enguany viur脿 les festes patronals amb major intensitat.

La primera a felicitar totes dues per l’aventura que inicien va ser Mar铆a Pilar Revert. 鈥淓nhorabona perqu猫 gaudireu molt铆ssim d’aquestes festes. Sou les protagonistes. Feu uni贸 i molta pinya juntament amb els vostres acompanyants, amics, i familiars als quals tamb茅 involucrareu鈥 gaudireu molt i ser脿 inoblidable鈥.

L’alcalde, Toni Gonz谩lez, tamb茅 va voler donar-los l’enhorabona, va aprofitar el seu discurs per a instar-los a 鈥済audir a tope en tots i cadascun dels actes als quals assistireu鈥 i va agrair l’esfor莽 de les seues fam铆lies. Finalment, el regidor de Festes, Andr茅s L贸pez, va posar recalcament en la col路laboraci贸 mostrada per les entitats culturals, religioses, c铆viques i esportives en l’elaboraci贸 de l’agenda festiva.

Les persones assistents a l’acte van gaudir a continuaci贸 d’un castell de focs artificials a l’esplanada del Centre Cultural, despr茅s del qual van compartir l’alegria i l’emoci贸 de les joves en un vi d’honor oferit pel consistori municipal en el hall de la infraestructura.

El programa s’obrir脿 oficialment al pati del聽CEIP Almassaf聽el pr貌xim divendres 5 de juliol, jornada en la qual se celebrar脿 la presentaci贸 que servir脿 per a coronar a Yolanda L贸pez com a m脿xima representant de les festes聽almussafenyes, en les quals durant al voltant d’un mes es desplegar脿 un ampli ventall d’activitats culturals, l煤diques i religioses dirigides a tota la ciutadania.

Ajuntament d’Almussafes

En la fotografia, vestida de groc, Mar铆a Pilar Revert; i de roig, Yolanda L贸pez

Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.