Esquerra Unida de Cullera denuncia el PSOE per demanar el vot fora de campanya

Esquerra Unida de Cullera denuncia el PSOE per demanar el vot fora de campanya

El col·lectiu d’Esquerra Unida (EUPV) de Cullera ha presentat un recurs contra el PSOE per mantindre publicitat i pancartes, amb els logos i emblemes del seu partit, demanant el vot abans de campanya electoral en el nostre municipi.

En el recurs presentat davant la Junta Electoral de Zona de Sueca se’ls exigeix que retiren de forma immediata els seus suports propagandístics, atès que la llei electoral (LOREG) en el seu article 53 ho prohibeix expressament: «des de la convocatòria de les eleccions fins a l’inici legal de la campanya, queda prohibida la realització de publicitat o propaganda electoral mitjançant cartells, suports comercials o insercions en premsa, ràdio o altres mitjans digitals».

Segons ha manifestat Mª Victoria Garcia, candidata d’Esquerra Unida de Cullera: «exigim al Partit Socialista que retire immediatament les pancartes i la publicitat que té encara penjada des de les darreres eleccions vulnerant, així, la llei electoral i els instem a respectar el joc net. Sembla mentida que incomplisquen la LOREG quan la coneixen perfectament».

L’Alcaldable d’Esquerra Unida denúncia la doble moral del PSOE, “no volen que pengem cartells al centre del poble la primera setmana de campanya per les celebracions del centenari de la coronació de la patrona, mentre ells tenen el poble ple, és incomprensible”.

Per una altra banda, “des de la nostra organització ni entenem ni compartim que un govern que es diu progressista la setmana passada estiguera acompanyant a l’arquebisbe Cañizares, un personatge conegut per la seua homofòbia, xenofòbia i sexisme. Sembla que l’alcalde té alguna que altra contradicció”, conclou la candidata d’Esquerra Unida de Cullera.

Esquerra Unida (EUPV) de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada