Es presenta el nou grup senderista ‘Olivetes Xafaes’ de Sueca

Es presenta el nou grup senderista ‘Olivetes Xafaes’ de Sueca

olivetes-xafaes-sueca-2019Divendres passat es feu a l’Ateneu de Sueca la presentació d’un flamant club esportiu de senderisme i caminada, “Olivetes Xafaes”, degudament inscrit als registres oficials i Federació, a més d’estar perfectament assegurat per a qualsevol de les dues activitats.

Nascut de la escissió arbitrària, forçada per la nova junta entre Peus Quets i Senda Quets, el nou Grup Senderista va a agrupar sota un nou logotip la modalitat de senderisme per muntanya per totes les serralades del País Valencià i la de caminada per sendes i camins de les Riberes del Xúquer. A penes vingut al món, els inscrits i afiliats passen ja dels 130.

Les dos modalitats tenen ascendència a Sueca. Olivetes Xafaes mama dels històrics grups Caminant pels País i Senda Quets en quant a senderisme muntanyenc, i Romeria cedeix el testimoni en la seua versió de caminada plana.

No se perd la vocació de fer esport en família i en grup, fomentant la reunió, la amistat, i sempre posant de relleu l’esport saludable, sense estrés ni competició.

Abans de passar a gaudir d’una selecció d’ Olives Xafaes i altres varietats a mode d’ àgape d’ honor, se descobreix el que serà l’ emblema, escut o logo que lluirà aquest nou grup esportiu suecà.

La il·lusió al sí del Grup és palpable, la força és notable i la determinació sembla ferma.

Joanot Presència


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.