El PSPV-PSOE de Favara aspira a ser la força política majoritària d’esquerres

El PSPV-PSOE de Favara aspira a ser la força política majoritària d’esquerres

El partit Socialista de Favara ha confeccionat la candidatura electoral que es presentarà per a les pròximes eleccions locals del 26 de maig en el que combina l’experiència i la renovació per a donar resposta al desig dels veïns de Favara de ser un poble inclusiu, plural i social.

Divendres 3 d’abril va ser l’acte de presentació de candidatures a la Casa de la Cultura de Favara en el que va participar el Director General d’Administració Local de la Generalitat Valenciana Toni Such qui va fer un repas a les polítiques dutes a terme pels socialistes valencians durant la legislatura 2015/2019.

A continuació va ser el torn al candidat a l’Alcaldia de Favara, Rafael Gisbert qui explicar els treballs que han realitzat durant l’etapa de govern a Favara i els bons resultats que han donat pel benestar de la ciutadania. A continuació el mateix Rafael Gisbert va ser qui va presentar a les persones que formaran la llista electoral del PSOE a les eleccions municipals del 26 de maig a Favara.

La formació socialista estarà encapçalada per Rafael Gisbert, seguiran per ordre Isabel Morató, Juan José Milvaques, Carol Pedrós, Aitor Arévalo, Thalia González, Andrés Galán, Amalia Morcillo, Mari Luz Sala, Lucia Aragó, Manuel José Cloquell i Ana Belén Sala.

L’objectiu d’aquesta formació és formar un  govern monocolor i passar a ser la força política majoritària d’esquerres a Favara i poder gobernar per a establir, consolidar i potenciar les polítiques socialistes que tan bon resultat han donant a Espanya i a la Comunitat Valenciana governades pels socialistes Pedro Sánchez i Ximo Puig.

Agrupació Socialista de Favara


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.