La Fira Artesana de Polinyà s’obri al públic el pròxim cap de setmana

La Fira Artesana de Polinyà s’obri al públic el pròxim cap de setmana

Polinyà de Xúquer acull el pròxim cap de setmana la setena edició de la Fira Artesana, tercera  que l’organització està en mans de l’associació d’artesans Amata. Com altres anys hi haurà demostracions d’oficis, tallers per a xiquets i, per a animar l’esdeveniment, diverses actuacions de jazz, garantint un ambient viu i alegre.

Ja és una tradició que el centre del poble s’òmpliga en el primer cap de setmana de maig (enguany, del dia 3 al 5) amb llocs d’autèntics artesans que no solament venen el resultat del seu treball, sinó també oferiran diverses demostracions d’oficis, perquè el públic puga observar el procés i la paciència amb la qual treballen cada peça.

El ferrer José Antonio muntarà una forja completa; el terrissaire Miguel oferirà a grans i xicotets l’oportunitat de convertir el fang en un bol o got per a portar a casa; mentre José estarà bufant el vidre per a fer gots, animalons o fins i tot motos de cristall.

Altres artesans estaran teixint, treballant el cuir o confeccionant pintes i dues artesanes apliquen el ganxet de formes molt diferents: una per a fer joguets per a xiquets, l’altra fent espardenyes. Hi haurà una gran varietat de productes artesanals.

Com en altres edicions, junt a les parades d’artesans hi hauran tallers d’artesania per a majors i menuts, espectacles de teatre i música, servei de bar i menjars i tot tipus d’entreteniments.

O.R


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada