El cordovés Cisco García guanya l’Open Nacional de Tenis en Cadira de Rodes d’Almussafes

El cordovés Cisco García guanya l’Open Nacional de Tenis en Cadira de Rodes d’Almussafes
  • Quart en el rànquing nacional, també es va imposar en dobles, modalitat en la qual va participar al costat del madrileny Jorge Iglesias

Almussafes va tornar a reivindicar el passat cap de setmana la necessitat d’apostar per l’esport adaptat amb la celebració del seu XXI Open Nacional de Tenis en Cadira de Rodes, un esdeveniment esportiu de primer nivell que va reunir, entre el divendres 26 i el diumenge 28 d’abril, a alguns dels tenistes més importants d’Espanya en aquesta modalitat.

El cordovés Cisco García, número 4 en el rànquing nacional, va ser l’autèntic protagonista del torneig, atés que es va alçar com a vencedor tant en la categoria individual com en dobles, apartat en el qual va participar al costat del seu company Jorge Iglesias.

En el lliurament de trofeus, que es va dur a terme a les 13.30 hores i després dels últims partits, que es van disputar en les pistes de tenis municipals situades en el Polígon Industrial Juan Carles I, van participar el regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Almussafes, Pau Bosch, el president de la Federació Valenciana de Tennis, Antonio Martínez Cascales, i la junta directiva i l’equip tècnic del Club de Tenis de la localitat, entitat que organitza l’esdeveniment al costat del consistori, la Federació Valenciana de Tennis i la Federació d’Esports Adaptats. Així mateix, va estar present en aquest acte de clausura l’alumnat de l’escola de tenis de l’associació, que ha col·laborat en l’open exercint labors d’aplegapilotes.

La vint-i-unena edició d’aquest campionat, puntuable per al rànquing nacional, va comptar amb la participació d’un total de 15 jugadors procedents de Catalunya (7), Andalusia (4), La Rioja (1), Madrid (1), Murcia (1) i Aragó (1). Tots ells ocupen els primers llocs en el rànquing nacional, entre els quals destaquen el guanyador, Cisco García, i Arturo Montes, Francesc Prat, Juanjo Rodríguez i Jorge Iglesias, quart, cinqué, sisé, huité i nové en la classificació, respectivament.

El dijous 25 d’abril, es va celebrar a l’Hotel Bartos el sorteig i la gala amb la qual s’inaugura el campionat, en la qual van participar els jugadors, l’edil Pau Bosch i Paco Pérez i Ana Ortells, directiu i secretària de la Federació Valenciana de Tenis. Donant suport a la iniciativa també van estar els seus col·laboradors, entre els quals es troben nombroses empreses d’Almussafes i de poblacions de l’entorn.

Com cada any, el Club de Tenis va aprofitar la trobada per a entregar la Torre Racef a un dels seus patrocinadors destacats, distinció que en aquesta ocasió va recaure en la botiga de material esportiu Espai Esport i que va recollir la seua gerent, la almussafenya Adela Girona.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada