Les bandes joves de la Ribera Baixa es reuniran el 25 de maig a Almussafes

Les bandes joves de la Ribera Baixa es reuniran el 25 de maig a Almussafes
  • L’assemblea comarcal de la聽FSMCV聽organitza aquest esdeveniment anual en el qual participaran quinze formacions

El pr貌xim dissabte 25 de maig se celebrar脿 a Almussafes la trobada anual de les bandes joves de la comarca de la Ribera Baixa, un esdeveniment organitzat per l’Assemblea Comarcal de la Ribera Baixa de la Federaci贸 de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV)聽amb el qual les agrupacions que la integren ofereixen a la ciutadania de les poblacions en les quals es reuneixen la possibilitat de gaudir d’un concert gratu茂t en el qual comparteixen els aprenentatges realitzats al llarg del curs que conclou, contribuint aix铆 a la difusi贸 de la cultura musical de l’autonomia valenciana, en la qual est脿 molt arrelada la m煤sica de banda.

En el recital, que s’oferir脿 a les 11 hores a l’esplanada del Centre Cultural i comptar脿 amb la Lira聽Almussafense聽com a amfitriona, est脿 prevista la participaci贸 d’un total de 15 agrupacions. A m茅s de la formaci贸 local, que est脿 dirigida pel m煤sic Antonio Peris, estaran presents en la trobada l’Agrupaci贸 Musical El Perell贸, l’Associaci贸 Musical聽Polinyense, l’Associaci贸聽Amics聽de la M煤sica de Favara, l’Ateneu Instructiu Musical de Llaur铆, l’Ateneu Musical d’Albalat de la Ribera, l’Ateneu Musical de Cullera, l’Ateneu Musical de Sueca, l’Ateneu Musical de Corbera, la banda de Santa Cecilia de Cullera i la de Santa Cecilia de Fortaleny, la Societat Art铆stica Musical de Sollana, la Uni贸 Musical de Riola, la Uni贸 Musical de聽Benicull聽i la Uni贸 Musical de Sueca.

Huit d’aquestes bandes joves de la Ribera Baixa, entre les quals es trobava la d’Almussafes, es van reunir el passat 27 octubre de 2018 per a participar en un acte musical amb motiu del 75 aniversari de la Fundaci贸 de l’Ateneu Musical i Cultural d’Albalat de la Ribera. El director Eliseu聽Das铆聽Sanchis va coordinar a m茅s de 250 m煤sics perqu猫 interpretaren diverses obres en el pavell贸 cobert de l’Institut d’Educaci贸 Secund脿ria聽Sucro.

Antonio Peris, directe de la banda jove d’Almussafes
La batuta de la banda jove de la Societat Musical Lira聽Almussafense聽la portar脿 el seu director, el m煤sic Antonio Peris, qui va cursar els seus estudis en el Conservatori Superior 鈥楽alvador Segu铆鈥 de Castell贸 de la Plana, despr茅s del que es va llicenciar, amb premi d’honor del jurat d’orquestra, en Direcci贸 d’Orquestra en la 鈥楳il脿聽Music聽School鈥.

Actualment compagina la seua labor en la citada formaci贸 amb altres treballs, alguns d’ells lligats tamb茅 a Almussafes, at茅s que 茅s professor de trompeta i banda en el Centre Professional de M煤sica Lira聽Almussafense. Paral路lelament, 茅s el cap d’estudis de l’Escola de M煤sica de la Uni贸 Musical de Catarroja, on dirigeix la seua banda Juvenil.

Cal destacar tamb茅 que 茅s el director adjunt del Festival Internacional de M煤sica de Val猫ncia, celebrat en dues ocasions en Almussafes i on ha tingut l’oportunitat de treballar amb solistes de gran reputaci贸 internacional.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.