Jordi Mayor: «Cullera és hui l’enveja dels altres pobles»

Jordi Mayor: «Cullera és hui l’enveja dels altres pobles»
  • Els socialistes aconsegueixen un ple absolut en el primer acte de precampanya de les municipals

El canvi experimentat per Cullera en aquests últims quatre anys li ha portat a ser «l’enveja dels altres pobles». «Abans ens miraven per damunt del muscle i ara ens veuen amb admiració pel que hem sigut capaços d’aconseguir en tan poc temps». Així ho considera el candidat socialista a la reelecció, Jordi Mayor.

meeting-pspv-cullera-abril-2019_2Amb un ple absolut, els socialistes van donar a conéixer en la vesprada d’ahir dimecres 24 d’abril l’equip de persones que acompanyaran al candidat a l’alcaldia de Cullera, Jordi Mayor en les pròximes eleccions municipals del 26 de maig.

Abrigallats per centenars de veïns i veïnes que es van donar cita en el Saló Multiusos del Mercat Municipal, durant l’acte es va anar presentant una a una a totes les persones que formen part d’aquesta candidatura, que en els llocs d’eixida manté a l’equip que ha liderat el gran canvi a Cullera durant aquests últims quatre anys i que també incorpora importants novetats per a reforçar un gran projecte de ciutat.

La candidatura socialista combina l’experiència en la gestió aportada pels actuals regidors Sílvia Roca, Juan Vicente Armengot, Francesca Ortiz, Salvador Tortajada, María José Terrades, Javier Cerveró i Amparo Jover, i incorpora nous fitxatges, com l’advocada Debora Marí, en el número sis de la llista; l’arquitecte tècnic Bernat Escolá, en el número set, o l’actual presidenta de la Junta Local Fallera, la periodista Susi Melià, en el número 10 de la llista.

Cal assenyalar que els joves també tenen una gran presència en aquest equip. Mayor compta amb l’actual secretari general de Joves Socialistes de Cullera, Àlex Morales, i en la qual hi ha més joventut com és el cas de Marta Tur o Roberto Catalá.

Juan Carlos Alandete, Ricardo Fenollar, Rosana Bodí, Carmen Pérez, Paco Navarro, Cristina Palomares, Rafael Figueres, Conxa Piris, Enrique Canet i Carminya Llopis completen una candidatura en la qual, per primera vegada, s’incorporen els alcaldes pedanis del municipi Vicent Collado, Juana Més i Ernesto Lledó.

Cullera Avança
L’acte es va tancar amb la intervenció del candidat Jordi Mayor, que va posar en valor el treball i gestió realitzat durant aquests 4 anys pel seu equip de govern: sanejant l’Ajuntament, que ha reduït el deute a la meitat, amb una institució que ara lidera les polítiques per a les persones, amb els programes d’ocupació i formació que han permés reduir les llistes de l’atur a Cullera i amb inversions i infraestructures per a millorar la ciutat.

El cap de cartell socialista també va apel·lar als votants «moderats» de la resta de formacions polítiques «que tinguen vergonya del que han fet els seus representants aquesta legislatura», va dir en al·lusió a les guerres internes, i els va animar a sumar-se al projecte socialista «que la seua única guerra ha sigut lluitar per millorar la vida de les persones».

Jordi Mayor assegurava sentir-se molt il·lusionat amb les persones que formen part d’aquesta llista, persones compromeses amb Cullera i disposades a continuar treballant perquè aquest gran canvi i transformació del poble siga imparable.

PSPV-PSOE de Cullera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.