Desmantellen una plantaci贸 de marihuana i detenen a un home per sostraure efectes precintats a Albalat

Desmantellen una plantaci贸 de marihuana i detenen a un home per sostraure efectes precintats a Albalat
  • La Gu脿rdia Civil聽 ha procedit a la detenci贸 de dos homes implicats en diferent grau en delictes contra la salut p煤blica, defraudaci贸 del fluid el猫ctric, desobedi猫ncia i furt

La Gu脿rdia Civil ha desmantellat un cultiu de marihuana d’interior de vuitanta plantes i procedit a la detenci贸 de dues persones per la seua implicaci贸 en diferent grau en delictes contra la salut p煤blica, defraudaci贸 de fluid el猫ctric, desobedi猫ncia i furt.

En l’operaci贸 desenvolupada a Albalat de la Ribera per la Gu脿rdia Civil de Sueca s’ha aconseguit esclarir l’autoria d’una plantaci贸 de marihuana i alhora resoldre el furt de material de l’habitatge precintat.

En els registres realitzats pels agents, tant en l’habitatge usat de plantaci贸 com en el domicili d’un dels detinguts s’han trobat les plantes de marihuana i els efectes que eren utilitzats per a afavorir el creixement i que havien sigut sostrets trencant el precinte de la casa i accedint de forma fraudulenta al seu interior.

Per tot aix貌 s’ha procedit a la detenci贸 de dues persones, dos homes de 26 i 31 anys d’edat i de nacionalitat espanyola. Cal destacar que un dels detinguts va accedire al lloc de cultiu, una vegada que havia sigut precintat per a apoderar-se de material per a afavorir el cultiu.

Les dilig猫ncies han sigut entregades en el Jutjat de Primera Inst脿ncia i Instrucci贸 n煤mero 5 de Sueca.

O.R.


Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.