L’Hospital de la Ribera se suma a la celebraci贸 del Dia Internacional del Llibre

L’Hospital de la Ribera se suma a la celebraci贸 del Dia Internacional del Llibre
  • L’Hospital Universitari de la Ribera s’ha sumat, un any m茅s, a la celebraci贸 del Dia Internacional del Llibre, que es commemora hui, 23 d’abril

Sota el lema, 鈥淧luja de llibres a l’Hospital de la Ribera鈥, el centre hospitalari ha decorat el seu vest铆bul principal amb mig centenar de llibres, cedits per la biblioteca de l’Hospital, per a donar la benvinguda en este significatiu dia a pacients i usuaris.

Aix铆 mateix, l’Hospital de la Ribera ha dedicat la seua acci贸 mensual contra la viol猫ncia de g猫nere a la celebraci贸 del Dia del Llibre amb l’organitzaci贸 de la Jornada 鈥淩elats per la igualtat i contra la viol猫ncia de g猫nere鈥, que tindr脿 lloc dijous que ve, 25 d’abril, a les 17.00 hores.

Esta Jornada, en la qual col路labora el Grup de Debat per la Igualtat d’Alzira, abordar脿 el poder de l’escriptura com a mitj脿 per a agitar consci猫ncies i superar traumes viscuts. Per a aix貌, comptar脿 amb l’experi猫ncia de la psic貌loga i agent d’Igualtat Carmen Juan Puig, aix铆 com amb l’assist猫ncia de les finalistes de l’煤ltim Concurs de Microrelats per la Igualtat 2018, que llegiran els seus textos relacionats amb la viol猫ncia de g猫nere.

De la mateixa manera, i dins de la seua aposta per promoure la lectura entre els seus pacients m茅s xicotets, el centre ha entregat a tots els xiquets ingressats un llibre editat per a l’ocasi贸 per la Fundaci贸n Atresmedia, titulat 鈥淓l ni帽o que no quer铆a ser azul y la ni帽a que no quer铆a ser rosa鈥.

Este conte, de l’escriptora i il路lustradora Patricia Fitti, ha obtingut el Premio Destino Infantil Apeles Mestre organitzat per la Fundaci贸n Atresmedia i 鈥減ret茅n ser un cant a la llibertat dels xiquets i xiquetes perqu猫 no hi ha jocs de xiquets o xiquetes, sin贸 nom茅s coses que els agraden i no els agraden鈥.

Departament de Salut de la Ribera


Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.