La cooperativa del Perelló trasllada la subhasta solidària de la tomaca a la Mostra PROAVA de València

La cooperativa del Perelló trasllada la subhasta solidària de la tomaca a la Mostra PROAVA de València
  • L’any passat es pagaren 1.250 euros pel primer lot de 50 quilos de la temporada

Un any més, la Cooperativa Valenciana Unió Protectora del Perelló organitza la Subhasta del primer lot de “les millors tomaques del món”. En aquesta setena edició, la cooperativa ha volgut fer un pas més en la seua línia d’innovació, traslladant el lloc on es realitzarà la tradicional subhasta al recinte on se celebrarà el major esdeveniment agroalimentari de la Comunitat Valenciana: La Mostra PROAVA.

La subhasta, única a Espanya en productes agrícoles, es realitzarà per tant el pròxim 26 d’abril, a les 11.30 hores, en el showcookings de la mostra (sector D), situada en el llit del Túria, entre el pont de les Flors i el pont de l’Exposició.

Dins d’aquest marc que ofereix showcookings de la mostra, la cooperativa del Perelló anuncia el començament de la temporada de “La Tomaca del Perelló“ i, a més, posa en valor tots els seus productes d’excel·lent qualitat, que es continuen cultivant de manera artesanal i sostenible dins del Parc Natural de l’Albufera.

A més de la salinitat que aporta l’enclavament en el qual se situen les seues terres, i que fa únics els cultius de la cooperativa del Perelló, el saber, l’experiència i l’afecte que posen els professionals de l’agricultura aconsegueixen un producte amb una carnositat i sabor inigualable pel que sens dubte es qualifica com “La Millor Tomaca del Món“.

Amb aquest esdeveniment, la cooperativa llança una nova campanya i aconsegueix enllaçar la posada en valor de la qualitat del producte tradicional valencià i el reconeixement a la labor dels agricultors, amb un acte solidari i de col·laboració amb Càritas Parroquial del Perelló.

Sabem que són molts els professionals d’hostaleria, comerç i cadenes d’alimentació interessats a presumir d’haver guanyat la licitació del primer lot dels primers 50 quilos de la tomaca del Perelló. En l’edició anterior, l’empresa que els va aconseguir va licitar fins a 1.250 euros; esperem que enguany com a mínim igualem aquesta xifra, ja que l’objectiu més important de la subhasta és la fi solidària juntament amb l’anunci de l’inici de temporada dels productes de la Cooperativa del Perelló, entre els destaca la seua Tomaca Valenciana coneguda com “el caviar roig de l’horta mediterrània”.

UNIPRO El Perelló


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada