Almussafes, Sollana i altres tres municipis constitueixen una comunitat d’usuaris de d’aigua potable

Almussafes, Sollana i altres tres municipis constitueixen una comunitat d’usuaris de d’aigua potable
  • L’objectiu d’aquest organisme 茅s exercir les funcions de policia, distribuci贸 i administraci贸 de les aig眉es per al consum hum脿

Dimarts 16 d’abril, els ajuntaments d’Almussafes, Alginet, Benifai贸, Picassent i Sollana van subscriure un conveni per a la constituci贸 de la Comunitat d’Usuaris de Prove茂ment d’Aigua Potable AL-MA鈥橝N, entitat amb car脿cter de corporaci贸 de dret p煤blic i adscrita a la Confederaci贸 Hidrogr脿fica del X煤quer que naix amb l’objectiu d’exercir les funcions de policia, distribuci贸 i administraci贸 de les aig眉es que se li concedisquen des de les infraestructures per al prove茂ment d’aigua potable o consum hum脿.

Els citats consistoris, que es proveeixen d’aigua subterr脿nia dels pous situats en el paratge ‘Barranc Fondo’ del terme municipal de Picassent, han optat per constituir aquest organisme amb la finalitat d’obtindre per part de聽EGEVASA聽la concessi贸 per a l’aprofitament d’aig眉es subterr脿nies, despr茅s d’estudiar les diferents alternatives i els tr脿mits essencials previstos sobre aquest tema.

L’Ajuntament d’Almussafes participa en aquesta comunitat d’usuaris amb un cabal d’1.183.526 metres c煤bics, el tercer despr茅s dels d’Alginet (1.910.380) i Benifai贸 (1.751.451). A continuaci贸, se situen els de Sollana (644.751) i Picassent (588.596).

Pr猫viament a la signatura d’aquest conveni, els respectius plenaris han votat a favor de la posada en marxa de la iniciativa, amb la qual s’estableix el r猫gim d’explotaci贸 del servei p煤blic supramunicipal de subministrament d’aigua potable en alta a aquestes localitats amb la Diputaci贸 de Val猫ncia. Amb la creaci贸 d鈥橝L-MA鈥橝N 鈥渆s millora l’efici猫ncia de la gesti贸 p煤blica en la prestaci贸 del cicle d’aigua鈥, segons consta en el text.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.