Mayor reinvertirà els 3,2 milions del superàvit de Cullera en obra pública i polítiques socials

Mayor reinvertirà els 3,2 milions del superàvit de Cullera en obra pública i polítiques socials

El candidat a la reelecció per a l’alcaldia ha anunciat que per primera vegada en la història, l’Ajuntament podrà destinar el superàvit pressupostari de 2018 en inversions financerament sostenibles. Un total de 3,2 milions d’euros que tindran com a objectiu continuar implementant polítiques i actuacions amb les quals continuar transformant el municipi en una ciutat més moderna i avançada.

Jordi Mayor ha assenyalat que aquests 3,2 milions d’euros seran invertits en la reactivació de l’obra pública en el municipi i en continuar desenvolupant polítiques socials d’impacte real en la ciutadania, dos dels pilars bàsics i motors de la gestió durant aquests últims 4 anys del seu govern.

Un nou Centre de Serveis Socials
En aquest sentit una de les principals inversions anunciades per Mayor serà l’adquisició d’un local de més de 1.800 metres quadrats per a la creació del nou centre de Serveis Socials, amb unes millors dependències que permeten atendre millor els veïns i veïnes de Cullera. Actualment, els Serveis Socials es presten en diferents edificis antics i disgregats. La intenció és centralitzar-los en un únic espai.

Amb aquesta actuació, assenyala Mayor, es continua apostant per la inversió social, que ha permés que Cullera passe en aquests anys d’estar a la cua en polítiques socials, a ser un referent nacional per damunt de ciutats com Madrid, Barcelona o València. Hui Cullera és el sisé municipi d’Espanya i el primer de la Comunitat Valenciana en inversió social per habitant.

La modificació de crèdits per a la inversió del superàvit es porta al pròxim ple ordinari d’abril i els socialistes esperen que la resta de grups donen suport a una iniciativa que beneficia a la majoria social.

‘Cullera Avança’
Mayor ha remarcat que tots els indicadors econòmics i socials han millorat durant aquest temps. Hui Cullera és líder en inversió social, s’ha sanejat l’Ajuntament, donant la volta a la terrible herència rebuda del Partit Popular, s’han impulsat polítiques d’ocupació activa, reactivat l’obra pública i recuperat el turisme.

Per això Mayor es va reafirmar en el compromís de continuar en la senda del camí iniciat fa quatre anys perquè Cullera continue avançant i progressant cap a un futur d’oportunitats.

PSPV-PSOE de Cullera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.