Risc de precipitacions persistents i ocasionalment fortes, o molt fortes, a partir de dijous

Risc de precipitacions persistents i ocasionalment fortes, o molt fortes, a partir de dijous

“A partir del pròxim dijous, dia 18, s’espera una forta inestabilitat atmosfèrica en l’àrea mediterrània peninsular, amb precipitacions localment persistents i ocasionalment fortes o molt fortes en diferents zones de l’est i sud-est peninsular, segons els dies”, ha informat fa unes hores l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) a través d’una nota informativa.

“La situació probablement persistirà fins al dilluns 22. Les zones que, en data de hui, es consideren que seran les més afectades per aquesta situació corresponen a la Comunitat Valenciana, Regió de Múrcia, meitat oriental de Castella-la Manxa, Est d’Andalusia i, potser també l’extrem sud de Catalunya”, matisen en la seua informació.

“El dijous una àmplia borrasca atlàntica se situarà a l’interior peninsular tendint a desplaçar-se cap al sud i sud-est durant els dies següents. Aquesta ubicació afavorirà els vents de llevant, humits i inestables, incidint sobre l’est peninsular i provocant intenses precipitacions en diferents zones de la meitat oriental peninsular”, expliquen.

El comunicat conclou advertint que “existeix incertesa quant a la intensitat i la ubicació dels màxims de precipitació en aqueix entorn, que dependran de la posició precisa de la borrasca”.

RBi

Més informació: Predicció especial de l’Aemet per a la Setmana Santa


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.