El Punt Labora de l’ADL d’Almussafes es modernitza

El Punt Labora de l’ADL d’Almussafes es modernitza
  • L’Ajuntament i la Generalitat renoven el conveni que facilita l’accés als serveis del portal d’ocupació autonòmic a les persones sense Internet

L’Ajuntament d’Almussafes i la Generalitat Valenciana han renovat el seu acord de col·laboració per a continuar oferint a la ciutadania el Punt Labora, amb el qual les persones usuàries del Servei Valencià d’Ocupació i Formació sense accés a Internet poden utilitzar el terminal situat en l’entrada de la seu de l’Agència de Desenvolupament Local de la població per a dur a terme diversos tràmits relacionats amb la cerca de treball.

Aquesta màquina, que amb la signatura d’aquest nou conveni també serà substituïda, permet consultar les ofertes d’ocupació en difusió i el currículum, renovar la demanda d’ocupació, generar certificats, examinar l’Espai Labora personal i sol·licitar formació, entre altres qüestions, afavorint així la igualtat d’accés a tota la ciutadania.

Tal com expliquen des de l’administració autonòmica, amb aquest servei, abans denominat AutoServef, es pretén “incrementar l’eficàcia i eficiència en la gestió, a través d’una participació personalitzada de les persones usuàries, aportant així més agilitat al compliment dels objectius proposats”.

Al costat d’Almussafes, el Ple del Consell també va aprovar el passat divendres 12 d’abril la signatura d’aquest acord de col·laboració amb els ajuntaments d’Alcalà de Xivert, Algemesí, Almassora, l’Alguenya i Almoradí. En el cas almussafeny, el servei està disponible just en l’entrada de la seu de l’ADL, situada en la primera planta del Centre de Salut del municipi.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.