El Centre Professional de Música Lira Almussafense organitza la seua Setmana Cultural

El Centre Professional de Música Lira Almussafense organitza la seua Setmana Cultural
  • Del dissabte 13 al dimecres 17 d’abril, el conservatori de la localitat oferirà activitats culturals dirigides a l’alumnat i al públic en general

Com cada any per aquestes dates, el Centre Professional de Música (CPM) Lira Almussafense d’Almussafes presentat ja el programa amb les activitats que integraran la XI Setmana Cultural del conservatori de la població, que es desenvoluparà des d’aquest dissabte 13 i fins al pròxim dimecres 17 d’abril a les vesprades.

El tret d’eixida a aquesta commemoració, organitzada pel professorat del centre, es durà a terme aquest dissabte 13 a les 19 hores a l’esplanada del Centre Cultural amb una ‘Dansà’ a càrrec de Dainsaires del Tramusser, a la qual li seguirà un ‘Sarao’ a les 21 hores desenvolupada per la mateixa entitat.

El dilluns 15, a les 18.30 hores, s’oferirà un taller de música pop-rock per a ‘ensemble’ de clarinets que estarà impartit per docents del CPM. De 20 a 21 hores, també està prevista una sessió sobre fabricació de canyes d’oboé en la qual el professor Fran Pérez explicarà a les persones assistents el procés d’elaboració. Aqueixa mateixa vesprada, a les 18.30 hores, la sala d’Orquestra del centre acollirà una audició de l’Aula de Guitarra oberta a tot el públic.

El dimarts 16 continuarà el desenvolupament de l’agenda d’activitats. A partir de les 18 hores, Jordi Nogues Escribà ensenyarà a l’alumnat de piano i piano complementari a afinar aquest instrument, Almudena Calatayud explicarà les principals claus de la gimnàstica flautística, el luthier Domingo Llopis impartirà un taller de manipulació de canyes de dolçaina i Fran Pérez continuarà amb els continguts del taller sobre fabricació de canyes d’oboé. L’audició d’aqueixa jornada, sobre guitarra i cor, serà a càrrec dels professors José Tarazona i José Baixauli.

El centre conclourà l’agenda de l’onzena edició de la seua Setmana Cultural el dimecres 17 d’abril amb altres tres activitats. D’una banda, el claustre ha programat una trobada en la qual la professora Almudena Calatayud desgranarà alguns dels conceptes bàsics de la denominada ‘Tècnica Alexander’ i un altre sobre neteja, manteniment i afinació del saxofon, que estarà impartit per Magnolia Puchalt, Francisco Nicola i Sara Grau. A més, a les 18.30 hores, els amants de la música podran gaudir d’una audició a càrrec de l’alumnat de Percussió, que estarà coordinada pels professors Virgili Villaescusa i Ignacio Pérez.

Des del CPM assenyalen que les activitats estan obertes a totes les persones interessades en les matèries que es tractaran, independentment de si estan matriculades o no en el centre.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.