Cullera habilita una nova parada de taxis dotada amb un sistema per a donar ombra

Cullera habilita una nova parada de taxis dotada amb un sistema per a donar ombra
  • Se situa en l’avinguda Blasco Ibáñez – Antic Caminàs de les dones

Cullera compta amb una nova parada de taxis dotada amb un sistema per a donar ombra. Se situa en l’avinguda Blasco Ibáñez – Antic Caminàs de les dones, en el barri turístic de Sant Antoni.

Es tractava d’una demanda dels taxistes i dels mateixos usuaris del servei, afectats per la incidència del sol durant les esperes. Els treballs efectuats pel consistori s’han centrat en la col·locació de tres envelats a més de cinc metres d’altura sostinguts per sis pals metàl·lics.

Els tendals proporcionen més de vint metres d’ombra i estan fabricats amb materials contra la radiació ultraviolada i resistents a trencaments i la pèrdua de color.

L’envelat atorgarà un major benestar als clients del servei i als taxistes, sobretot de cara a l’estiu. La intervenció ha suposat una inversió de 36.000 euros.

Reubicació
La nova parada de taxis se situava a l’inici de l’avinguda Blasco Ibáñez – Antic Caminàs de les dones, just al costat de l’església de Sant Antoni Abat en substitució de l’anterior, emplaçada al carrer Pintor Ferrer Cabrera, una de les vies que es convertix en zona de vianants durant la temporada estival i en períodes d’alta afluència turística.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.