Germán Rodríguez encapçalarà la candidatura de L’Esquerra de Sueca (EUPV-ERPV)

Germán Rodríguez encapçalarà la candidatura de L’Esquerra de Sueca (EUPV-ERPV)
  • Les formacions polítiques i el grup d’independents que integren la llista presentaran un projecte constructiu i en positiu

Germán Rodríguez Salvador, de 25 anys, encapçalarà la candidatura de L’Esquerra de Sueca, coalició formada per Esquerra Unida (EUPV) i Esquerra Republicana (ERPV) per a les eleccions municipals. “El nostre objectiu és aportar polítiques progressistes, possibles i realistes per a traure el nostre poble de l’apatia i conformisme en el qual s’ha tornat immers en els últims anys”, ha manifestat el jove Rodríguez.

“Les negociacions entre les dues formacions polítiques i el grup d’independents que presentarem la llista han sigut constructives des del primer moment; i comptem amb l’aval d’un centenar d’històrics militants de l’esquerra nacionalista local”, ha afegit, Rodríguez, actiu integrant del Consell de la Joventut local. Josep Blay, Aída Martínez, Damià Miralles i Conxa Álvarez li segueixen en els cinc primers llocs de la candidatura.

La relació es completa amb Ximo Escrivà, Marga Pérez, Adela Valladares, Alejandro Molero, Màxim Álvarez, Isabel Soler, Esperanza Pons, Joan Muñoz, Javier Beltrán, Rosa Serrano, Pura Martí, Jéssica Requena, Francesc Roselló i Maribel Muñoz. Jaume Lloret, el primer alcalde electe després de la dictadura, tanca la candidatura de manera simbòlica.

El col·lectiu d’integrants de L’Esquerra de Sueca (EUPV-ERPV) ha estat treballant un detallat projecte polític des de principis de l’any. Un dels objectius és “acabar amb el distanciament existent entre els polítics responsables de l’ajuntament i les suecanes i suecans”, segons han manifestat. “Els vicis i carències del govern municipal han conduït a una situació d’apatia i desídia institucional i donen la sensació que més enllà del poc que fan, no es pot aconseguir res més”, han significat.

Autoconsum elèctric
EUPV i ERPV aposten perquè l’Ajuntament de Sueca comence a generar la seua pròpia energia elèctrica amb sistemes sostenibles i renovables com a plaques solars i xicotets aerogeneradors en determines instal·lacions municipals com l’Estadi Antonio Puchades, entre altres.

Des de L’Esquerra de Sueca criden l’atenció en el fet que les plaques solars existents en determinades instal·lacions públiques són de titularitat privada. En aquest sentit, advoquen per revertir la cessió d’eixos espais per a l’ús municipal en el moment que aquesta caduque.

A més, plantegen tractar amb la dedicació que mereix la Muntanyeta dels Sants, l’Assut de Sueca (Riola) i les dunes de la platja; estudiar la possibilitat que les persones puguen tornar a accedir a l’Assut de Cullera (Fortaleny); i continuar eliminant barreres arquitectòniques amb la col·laboració d’AMISUCO o altres entitats.

L’Esquerra de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.