La Caminada contra el Càncer de Sueca se celebrarà el 18 de maig

La Caminada contra el Càncer de Sueca se celebrarà el 18 de maig

cartell-caminada-cancer-sueca-2019Aquest passat dimarts es celebra a l’ Ajuntament la presentació de la Caminada contra el Càncer que es fa cada any, aquesta vegada amb un significatiu canvi de la base organitzativa.

La caminada que naix sent de Peus Quets com a caminada sense més, fa ja anys s’ ofereix a la Agrupació contra el Càncer de Sueca per a col·laborar en la recaptació de fons, sent organitzada igualment pel mateix club de córrer, fins el passat mes de Febrer quan de manera sobtada i expressa, Peus Quets manifesta la intenció de sortir-s’en del pla abandonant la seua tradicional col·laboració amb la AECC de Sueca.

El nounat Club de Senderisme de la Ribera del Xúquer “Olivetes Xafaes”, amb els seus cent socis recull el testimoni i se porta garant de dur a bon port la Caminada contra el Càncer del 18 de Maig 2019 així com les properes edicions.

A la celebració, Toni Llopis, President de “Olivetes Xafaes” pren la paraula per a desgranar els detalls de la caminada posant de manifest el recorregut i la conveniència de practicar esport saludable i recalca la posterior “Màster Class” de Zumba de Mónika Carrasquer.

Celia Albi crida a la participació si cap, més massiva que la del 2018 i brinda agraïments als organitzadors i al Consistori i Sergio Sahuquillo, Delegat Provincial de AECC València, posa l’ accent de gravetat i el punt de necessitat d’ aquestos esdeveniments voluntaris, desinteressats, massius i populars.

Els “Xafaets” se sumen a la crida de Celia, Presidenta de la Agrupació contra el Càncer de Sueca, i apel·len a la participació festiva en l’ aplec del proper 18 de Maig en recolzament de tan humana iniciativa.

Joanot Presència
Olivetes Xafaes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada