‘El Putxeret’ d’Almussafes organitza la seua la primera Festa de l’Arròs al Forn

‘El Putxeret’ d’Almussafes organitza la seua la primera Festa de l’Arròs al Forn
  • La iniciativa, que se celebrarà el pròxim diumenge 14 d’abril, inclourà un concurs gastronòmic

L’arròs al forn, igual que ocorre amb la paella, és un plat per al qual existeixen tantes receptes com responsables de dur-les a terme. Afegir algun producte a la llista d’ingredients o modificar el procés d’elaboració comporta l’obtenció d’un resultat completament diferent.

Per això, des del Club Gastronòmic ‘El Putxeret’ han organitzat la I Festa de l’Arròs al Forn d’Almussafes, una trobada lúdica-gastronòmica amb el qual l’associació busca promocionar aquest menjar típic valencià, animar a la ciutadania a mostrar com la cuina i plantejar una jornada d’oci comunitari.

La convocatòria, que es durà a terme el pròxim diumenge 14 d’abril al migdia en l’Àgora del Parc Central, consistirà fonamentalment en un concurs en el qual es buscarà el millor arròs al forn de la localitat. L’entitat ha plantejat tres categories per a aquesta prova: associacions del poble, grups d’amics i amigues i particulars.

El plat guanyador en cadascuna d’elles rebrà com a premi un pernil, al·licient amb el qual ‘El Putxeret’ espera reunir un bon nombre de participants en aquesta primera edició del projecte.

Les inscripcions es duran a terme des d’aquest divendres 5 i fins al dissabte 13 d’abril en el Bar Musical i per a confirmar-les serà necessari abonar 15 euros, quantitat en la qual s’inclouen els ingredients per a huit persones, que es recolliran un dia abans de l’esdeveniment a partir de les 17 hores en la seu del club, situada al carrer Mestre Carmona número 29.

Cada associació, grup o particular decidirà el lloc en el qual durà a terme el cuinat de l’arròs. Això sí, haurà de presentar-se a les 13.30 hores al Parc Central perquè un jurat deguste i decidisca els qui mereixen portar-se la victòria en cadascuna de les categories en lliça.

La Festa de l’Arròs al Forn compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Almussafes, Escribá Fregidoria de Fruits secs, Arròs La Perla i Orxateria Melchor.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada