El PP de Cullera va tardar fins a 3.472 dies a pagar factures quan governava

El PP de Cullera va tardar fins a 3.472 dies a pagar factures quan governava
  • Els socialistes aconseguixen reduir a 9,19 dies el pagament mitjà a proveïdors

El Partit Popular va tardar fins a 3.472 dies a pagar factures durant els seus anys de govern a l’Ajuntament de Cullera. La xifra demostra que el caos en la gestió econòmica del consistori es va instal·lar pràcticament des del primer mes de govern dels populars, ja que factures generades el juny de 2003 —quan van accedir al poder gràcies a un pacte amb el Bloc i Unió Valenciana— tardaren quasi una dècada a pagar-se.

Les dades les ha facilitats el regidor socialista i responsable d’Hisenda, Juan Vicente Armengot. “Demostra que la dreta mai es va preocupar per portar una gestió eficient dels diners de tots els cullerencs La crisi econòmica, que gasten habitualment per a excusar-se per l’enorme endeutament que deixaren, solament va ser la gota que va colmar el got a anys de despropòsits”, ha dit l’edil socialista.

Els populars tardaren una mitjana de 1.003 dies a pagar factures durant els seus més de 12 anys de govern, detalla Armengot. Això perjudicava no solament al consistori, que havia de fer front a pagaments més alts posat que els proveïdors no volien treballar per a ell i per tant pujaven els preus, sinó també a les mateixes empreses, que veien com tardaven a cobrar de l’ajuntament durant anys.

Reducció dràstica
Els resultats de la gestió del PP contrasten amb els obtinguts pel govern presidit per Jordi Mayor. Ara, l’ajuntament socialista només tarda 9,19 dies a fer front a les factures. D’esta manera, el consistori se situa dins del marge de 30 dies que com a màxim estipula la llei.

“És la primera vegada en la història de Cullera que ocorre això”, ressalta Armengot, qui atribuïx l’agilitat en el pagament a un control estricte en la despesa efectuada pel govern del PSPV-PSOE i a l’esforç de la ciutadania amb els seus impostos.

“Ara es gasta el que es té, abans la filosofia era gastar per damunt de les possibilitats i el que vinguera darrere que pagara. I això és el que està ocorrent. El govern socialista està pagant les seues factures, les que va deixar a deure el PP i a més no genera nou deute”, argumenta Armengot.

El regidor socialista estima que la gestió econòmica d’estos anys “s’ha saldat amb èxit. Ningú donava un duro per l’Ajuntament de Cullera i en poc temps hem obrat un miracle econòmic que és positiu no solament per a les arques municipals, sinó també per al conjunt de les empreses de la localitat, que ara cobren més i no han d’estar anys i anys per a rebre un pagament de l’ajuntament”.

PSPV-PSOE de Cullera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada