Compromís per Almussafes assegura que “el PSOE desatén les reivindicacions veïnals”

Compromís per Almussafes assegura que “el PSOE desatén les reivindicacions veïnals”
  • Vota en contra de debatre una moció que recollia les millores proposades pel veïnat del Parc de la Constitució

Una de les accions urbanístiques més polèmiques del mandat de González ha sigut sense dubte la reforma del Parc de la Constitució, reforma que es va demorar fins 6 mesos més tard del que estava previst.

Als inconvenients generats pels retards de les obres es suma la decepció generalitzada per part del veïnat amb el resultat, com a conseqüència que en cap moment s’ha tingut en compte l’opinió ni les necessitats dels usuaris finals del parc, els veïns i veïnes.

Per això, des de Compromís s’organitzaren diverses reunions amb els veïns de la zona, per a donar la informació que des de l’Ajuntament no se’ls donava i recollir totes les seues propostes de millora per al parc.

Producte d’aquestes reunions, la portaveu de Compromís presentava una moció en el plenari ordinari del 4 d’abril, en la que s’instava al govern de González a atendre i dur a terme les demandes fetes pel veïnat.

Entre les demandes dels veïns cal destacar la falta d’accessibilitat en les entrades i en algunes zones del parc, problemes de seguretat, tant per als més menuts com en alguns elements del parc, la falta de mobiliari, i la solució de problemes de neteja i manteniment dels arbres.

Amb la negativa de González – que va ordenar als seus regidors votar en contra de la inclusió de la moció – impedia així que les reivindicacions de veïns i veïnes quedaren fora del debat i caigueren en l’oblit per part del govern socialista.

En paraules de Lourdes Moreno, portaveu de Compromís, “Estem acostumats que González i el PSOE utilitze la seua majoria absoluta per a no escoltar les nostres propostes, però en aquest cas les propostes eren dels veïns, als quals ha menystingut en tot el procés de reforma del Parc de la Constitució”.
“En política cal deixar la testosterona i l’orgull de banda i s’ha de reconéixer quan una cosa no s’ha fet be, i González lluny d’escoltar als veïns ha preferit amagar-se darrere de la seua majoria i fer oïdes sordes” ha reblat la portaveu.

Per a Josep Magraner, secretari local de Compromís, “González ha fet un parc per als veïns, sense els veïns”. A més considera que “moltes vegades podem pensar que participació és fer una enquesta, posar una urna, fer un esdeveniment, però hi ha coses que són més practiques, més barates i més properes a la ciutadania, com és una reunió amb els afectats, i en aquest cas no s’ha fet res de res”.

“Des de Compromís, tot i estar en l’oposició hem tingut la voluntat de convocar i reunir-nos amb els veïns, mirant-los als ulls i escoltant-los. Si açò s’hagués fet per part de l’Ajuntament, ara no tindríem aquest problema”, ha conclòs Lourdes Moreno.

Compromís per Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada