Detingut a Sueca per diversos delictes de maltractaments en l’àmbit familiar

Detingut a Sueca per diversos delictes de maltractaments en l’àmbit familiar
  • Li imputen delictes de maltractaments en l’àmbit familiar, trencament de condemna i contra la llibertat

La Guàrdia Civil de Sueca va tindre coneixement el passat dia 1 d’abril, a través de personal de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sueca i una testimoni, del presumpte delicte de violència de gènere. La testimoni, va presenciar una gran discussió entre la parella, veient com el detingut agredia i insultava fortament a la dona i a les seues filles.

Una vegada realitzades les gestions pertinents es comprovà que la víctima té, un dispositiu de control telemàtic de les mesures de protecció i que aquest l’havia deixat a Ciudad Real, no portant-ho damunt amb ella per a no crear cap mena d’alarma.

Per tot això els agents encarregats de la protecció de víctimes de VIOGEN, es desplacen al domicili on resideix amb el seu presumpte agressor i filles, observant com la dona i les menors trauen precipitadament embalums, possiblement de roba, carregant-los ràpidament en una furgoneta i comentant que marxa per a Ciudad Real i que està a Sueca per a recollir a la seua filla major. En eixe moment, la filla major del matrimoni, comença a tremolar i plorar. Els agents allí actuants després de comprovar que el marit no es troba en el lloc, la filla comença a relatar que, estaven fugint del seu pare perquè portaven dies tancades sense poder eixir al carrer.

La víctima relata que dissabte passat va tindre una forta discussió i va ser agredida pel seu marit mostrant una lesió a causa dels colps, a més de que e també va agredir a dues de les seues filles.
Una vegada, protegides les víctimes dels fets descrits anteriorment, els agents de la institució armada destinats a Sueca es traslladaren fins a un establiment de la localitat per a la detenció del presumpte autor dels fets un home de 40 anys i de nacionalitat marroquina, pels delictes de maltractaments en l’àmbit familiar, delicte de trencament de condemna i delicte contra la llibertat.

Víctima i filles després d’oferir-li assistència mèdica, van ser traslladades al Centre de Salut de Sueca perquè foren reconegudes i aportar-los ajuda psicològica. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 4 de Sueca.

R.


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.