Cullera estarà present el cap de setmana en la Fira de les Comarques

  • La capital turística de la Ribera Baixa mostrarà els seus atractius en la plaça de bous de València

fira-comarques-2019Cullera continua treballant per a donar a conéixer els seus atractius com a destinació de referència a la Comunitat Valenciana. Del 5 al 7 d’abril estarà present en la Fira de les Comarques, un esdeveniment de promoció turística al qual assistiran més de 60 localitats de 14 comarques valencianes.

La localitat aprofitarà per a promocionar-se de cara a la Setmana Santa i a les seues Festes Majors, celebrades del 25 d’abril al 5 de maig, a més de tot el ventall d’activitats i esdeveniments programats per als propers mesos.

També estaran presents en els estands les rutes de senderisme, la gastronomia local amb plats com la Paella de Cullera i productes autòctons com el licor d’arròs de Cullera, el turisme familiar i el Medusa Sunbeach Festival, considerat el festival més gran de música electrònica d’Espanya. A més de l’oferta d’allotjament local, amb hotels, hostals, aparthotels, càmpings i apartaments.

A part d’exposar i informar sobre els principals atractius de la localitat, Cullera oferirà ofertes de productes turístics perquè els visitants puguen acabar el seu recorregut per la fira reservant experiències turístiques a través de la web culleraexperiences.com

Les jornades transcorreran en la plaça de bous de València, situada al costat de l’Estació del Nord, un dels llocs més transitats de la ciutat que servix com a punt d’arribada i eixida de viatgers valencians i de fora de la comunitat. Un punt ideal per a captar turistes potencials.

L’estand de Cullera es podrà visitar el divendres 5 en horari de 18 a 21 hores, el dissabte 6 d’11 a 15 i de 17 a 21 hores i el diumenge 7 d’11 a 15 i de 17 a 20 hores.

El turista de València
El turisme intern és un dels principals motors turístics del territori, sent València el principal mercat emissor de turisme per als pobles valencians amb un 51,3% dels viatges. Entre les noves tendències més demandades es troben les escapades curtes o de cap de setmana.

Ajuntament de Cullera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.