El guanyador del concurs de la Trobada Internacional de Mags d’Almussafes rebrà 3.000 euros

El guanyador del concurs de la Trobada Internacional de Mags d’Almussafes rebrà 3.000 euros
  • La gala se celebra avui divendres, a les 12 hores, i comptarà amb destacades figures de l’il·lusionisme en el jurat

Ahir dijous arrancà la XXVII Trobada Internacional de Mags d’Almussafes. El lliurament d’acreditacions als professionals del sector inscrits en aquest esdeveniment, que ja han començat a arribar a la localitat per a gaudir de quatre intensos dies d’activitats, començà a la vesprada a les 17.30 hores i es va dur a terme en l’hall del Centre Cultural.

Tan sols mitja hora després, a les 18 h., obrí les seues portes en el Pavelló Poliesportiu Municipal la Fira Màgica, on un total de 28 empreses exposen a les persones acreditades les principals novetats del món de l’il·lusionisme en un espai que comptarà amb la presència de 25 artistes arribats de països com Taiwan, els Estats Units, Bèlgica, Itàlia, França, l’Argentina o Espanya. Per a aquesta nit a les 23 hores, també està previst que diferents mags porten l’emoció de les seues actuacions fins als pubs de la localitat.

Entre les principals iniciatives d’aquest congrés, convertit després de quasi trenta anys de trajectòria en tota una referència a nivell nacional, es troba el Concurs Internacional de Màgia General, un esdeveniment que se celebra avui divendres 29 de març a les 12 hores a la sala d’actes del Centre Cultural i que comptarà amb algunes de les grans promeses d’aquesta disciplina artística.

Durant la gala competiran per alçar-se amb un dels tres premis disponibles un total set artistes, cinc espanyols i dos francesos (Mag Patxi, Àlex Cabré Cabreja, Cachinocheve, Quillien, Magic Samk, Hermes & Kent i Magic Drink).

La persona guanyadora rebrà 3.000 euros, mentre que les que aconseguisquen la segona i la tercera posició obtindran com a recompensa un trofeu acreditatiu, detall que també se li lliurarà al primer classificat.

El jurat del concurs, que estarà presidit per Manolo Casares, l’integraran reconegudes figures de l’àmbit de la màgia, com són Anthony Blake, Jorge Blass, G Alexander i Raúl Alegría i actuaran com a jutges en les proves Mag Marín i Alex André.

Els premis s’entregaran durant la inauguració del congrés, acte que se celebra este divendres a les 19.30 hores i després del qual es durà a terme la Gran Gala Inaugural, protagonitzada íntegrament per dones.

Ajuntament d’Almussafes

En la fotografia els premiats en l’edició de 2018

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada