Compromís d’Almussafes recorda que el procediment legal sobre la compra del solar segueix obert

Compromís d’Almussafes recorda que el procediment legal sobre la compra del solar segueix obert

Davant les informacions donades per part del PSOE d’Almussafes en relació al contenciós per la compra dels terrenys de l’ampliació de la zona esportiva, des de Compromís considerem que aquestes no s’ajusten a la realitat i en molts casos falten a la veritat. A més, recordem  que el procediment continua en marxa i per tant exigim prudència al PSOE a l’hora de fer algunes informacions.

Compromís te l’objectiu de fiscalitzar en que es gasten els diners de l’ajuntament i vetlar pels interessos generals dels veïns i veïnes, pel be comú. En eixe sentit, considerem que la compra per part de l’ajuntament d’aquests terrenys s’ha fet a un preu notablement superior al que proposen alguns informes, fet que pot suposar un malbaratament dels diners públics. Per això presentarem en el seu moment un contenciós administratiu.

«Nosaltres no tenim cap interès personal en aquests terrenys, si hem portat al contenciós administratiu aquesta compra és perquè estem defensant els diners de tots els almussafencs i almussafenques. Nosaltres treballem per l’interès comú i no pel d’uns pocs» ha reblat Lourdes Moreno.

El PSOE falta a la veritat en afirmar que les costes superen els 6000 euros, cosa que no és certa. Primerament perquè al tractar-se d’una sentència que no és ferma no es pot fer cap taxació de costes i en qualsevol cas eixa quantitat a la que fan referència no s’ajusta a l’estipulada pels criteris d’honoraris del col·legi d’advocats de València per a aquest tipus de procediments.

El despropòsit de la pista polivalent
Amb tot, si hi ha un despropòsit en tot aquest procediment és haver construït la pista polivalent amb preses i corregudes, fet que ha impedit la construcció de la pista d’atletisme que han sol·licitat els aficionats al running durant els últims anys.

La construcció de la pista polivalent ha costat 1.135.183 euros, una inversió que només te com a objectiu realitzar poc més de 5 discomòbils a l’any. De fet com no te una utilitat clara, recentment s’ha instal·lat un circuit de seguretat vial, que si be, no sabem si s’ha arribat a utilitzar en els mesos que porta, probablement tindrà que ser desmuntat en arribar les festes.

Un fet destacable de la construcció de la pista polivalent és que s’inicia una vegada interposat el contenciós administratiu la qual cosa a part de sorprendre’ns no deixa de ser una temeritat perquè el procés encara no ha finalitzat.

Compromís per Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada