Cullera millora els gimnasos de la Partideta i el Pavell贸 Cobert

Cullera millora els gimnasos de la Partideta i el Pavell贸 Cobert
  • L’ajuntament invertix en nova maquin脿ria per a un servei que usen di脿riament 120 persones

L’Ajuntament de Cullera ha efectuat millores en els dos gimnasos municipals situats en el poliesportiu La Partideta i el Pavell贸 Cobert amb una inversi贸 en maquin脿ria nova que ascendix a 15.000 euros.

Dins de la variada oferta d’activitats esportiva que s’oferixen des de la regidoria d’Esports, es troben les dos sales de musculaci贸 situades en estes instal路lacions.

El servei de gimn脿s compta amb un 煤s diari pr貌xim als 60 abonats cada unes d’elles i suposa una oferta molt important, ja que at茅n les demandes de tots aquells que busquen un entrenament complet basat en el treball de la for莽a i la resist猫ncia principalment.

Estes sales estan distribu茂des en tres zones, una zona de pes lliure, una altra de c脿rdio i una zona de m脿quines selectoritzades.

En una primera fase, es van equipar amb material de c脿rdio mitjan莽ant l’adquisici贸 d’una cinta de c贸rrer i una m脿quina el路l铆ptica. En esta segona fase, s’ha dut a terme la renovaci贸 de tota la maquin脿ria selectoritzada de la sala del Pavell贸 i la millora d’algunes d’estes m脿quines del Poliesportiu aix铆 com el pintat de tots dos recintes.

El material adquirit 茅s de la marca Johnson de l’empresa Johnson Health Tech, sens dubte una de les cinc millors empreses del m贸n en la fabricaci贸 i distribuci贸 d’este tipus d’equipament, apunten els t猫cnics municipals.

El regidor de l’脿rea, Javier Cerver贸, ha destacat que la renovaci贸 de la maquin脿ria era una de les demandes priorit脿ries dels usuaris que ara ha sigut atesa pel consistori.

Ajuntament de Cullera


Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.