Esportiu Agility Almussafes estarà en el Mundial FCI i en l’Open Europeu

Esportiu Agility Almussafes estarà en el Mundial FCI i en l’Open Europeu
  • Alejandro Aguado representarà al club en tots dos campionats després de la seua classificació el passat cap de setmana a Saragossa

Esportiu Agility Almussafes continua imparable. Alejandro Aguado, membre del club, va aconseguir el passat cap de setmana a Saragossa les seues passades per a dos dels principals esdeveniments internacionals d’aquesta disciplina esportiva: el Mundial FCI i l’Open Europeu, aquest últim previst per a d’ací uns mesos a Holanda. En el primer d’aquests tornejos participarà al costat de Loly, mentre que en el segon estarà acompanyat tant per Loly com per Jack.

Les instal·lacions del Club Agility Zarajump de Saragossa van ser el lloc triat per la Reial Societat Canina d’Espanya per al desenvolupament de la III Selectiva per al Mundial FCI de 2019, que va reunir els millors equips de tot el territori nacional.

Per a l’entitat, el resultat obtingut per Aguado “demostra, una vegada més, el perfecte estat de forma que arrossega des de fa diversos mesos, i és que al costat de Loly, una border de 8 anys, va pujar al podi per segona vegada i de forma consecutiva en una selectiva; una autèntica gesta”.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada