Esquerra Unida de Polinyà aprova per unanimitat la candidatura encapçalada per Òscar Navarro

Esquerra Unida de Polinyà aprova per unanimitat la candidatura encapçalada per Òscar Navarro
 • “Un equip per continuar governant amb gent nova i amb gent amb experiència, però amb molta il·lusió per seguir treballant pel poble”

Esquerra Unida de Polinyà de Xúquer ha donat a conèixer la candidatura per a concórrer en les properes eleccions municipals del 26 de maig. A més a més, s’ha donat compte de la gestió de l’actual equip de govern en la que s’han destacat els grans esdeveniments culturals que s’han celebrat en aquests últims anys com Polinyà Íntim, Polinyà màgic o el Festival de Música de Cambra, entre altres “que han convertit el nostre municipi en un poble de referència a nivell cultural”, ha remarcat l’actual regidor de cultura Joan Nogueroles.

Malgrat els impediments de la llei Montoro intentant limitar la capacitat dels ajuntaments “hem aconseguit acabar la legislatura amb superàvit i sense deixar d’invertir en el municipi”, explica Navarro.

“S’està substituït tot l’enllumenat públic per LED amb l’objectiu de millorar l’eficiència del municipi i reduir el consum, també s’han millorat sectors de proveïment d’aigua, la reposició de canonades i la instal·lació de comptadors. Per a nosaltres era una inversió prioritària, és necessari conscienciar als veïns i a les veïnes d’un ús racional de l’aigua sense que hagueren de pagar per la instal·lació”, afegeix.

A més a més, també s’han explicat altres tipus d’inversions en edificis municipals, com la rehabilitació del centre cultural o d’algunes instal·lacions municipals, o el manteniment dels camins rurals, o les millores i l’increment de recursos en serveis socials.

“Encara tenim projectes a desenvolupar com la construcció de l’skatepark o la reforma del centre escolar, entre altres. Estem convençuts que la gent continuarà donant-nos la seua confiança per poder continuar treballant pel poble”, diu Òscar Navarro.

L’actual alcalde ha volgut donar les gràcies a tots els veïns i veïnes pels resultats en les últimes eleccions “que ens han permès poder desenvolupar tots aquests projectes i millorar els serveis del nostre municipi”.

Per finalitzar, s’ha anunciat que se celebrarà la presentació de totes les candidatures de la Ribera Baixa en un acte el 12 d’abril en el que participaran Glòria Marcos, Ricardo Sixto i Cayo Lara.

Candidatura

 1. Oscar Navarro Torres
 2. Eva Femenía Artal
 3. Joan Nogueroles García
 4. Maria Barber Lluch
 5. Luís Comes Puig
 6. Mercé Escrivá Fuster
 7. Dolores Moreno Ull
 8. Oscar Moragues Rubio
 9. Silvia Escrivá Fuster
 10. Tomas Miguel Miralles Navarro
 11. Mara Rubio Carbonell

Suplents

 • Pau Chuliá Bru
 • Diana Pont Puig
 • Antonio Serrano Machí
 • Aida Porcar Oltra
 • Antonio Ceferino Masó

Esquerra Unida (EUPV) de la Ribera Baixa


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.