AFABALS d’Almussafes, Benifaió i Sollana celebra quinze anys d’història

AFABALS d’Almussafes, Benifaió i Sollana celebra quinze anys d’història
  • L’associació de familiars de persones amb deteriorament cognitiu va organitzar el 15 de març una exposició fotogràfica que va aprofitar per a commemorar l’efemèride

Autoritats i professionals del Centre d’Estimulació “Llimera”, entre ells la presidenta d’AFABALS, Mª Milagro Domingo López i la directora, Cristina Miralles Navarro, així com familiars de les persones usuàries del centre, van assistir a la inauguració de la mostra “Afabals, 15 anys amb el teu”, que integra un total de 33 fotografies que retraten les persones residents del Centre realitzant activitats quotidianes que les ajuden a rehabilitar-se. Les fotografies, creació de la treballadora del centre, Mar Magraner Bonifacio, han servit per a homenatjar totes eixes persones que els han acompanyat durant estos 15 anys.

L’edil de cultura, Davinia Calatayud, va assistir a la celebració i va felicitar a l’associació i al Centre “La Llimera” per estos 15 anys d’esforç i treball dedicat a ajudar a les persones més majors que patixen esta malaltia, i, a totes les seues famílies que dia a dia han de conviure amb ella”.

“És de vital importància per a la nostra societat que existisquen centres com La Llimera que treballen per a millorar la qualitat de vida de les persones usuàries i que, a més, obrin les seues portes amb iniciatives com esta que aprofundixen en esta dolència que, desgraciadament, patixen cada vegada més persones”.

Enguany, AFABALS celebra el seu quinze aniversari, motiu pel qual estan realitzant una sèrie d’activitats amb la implicació de totes les persones usuàries, amb l’objectiu de traure el centre al carrer i donar-li la visibilitat que es mereixen.

L’exposició fotogràfica, que es podrà visitar fins al pròxim 28 de març en el Centre Cultural d’Almussafes, ja va estar exposada a Benifaió durant el passat mes de febrer i es traslladarà, en breu, a Sollana, per tractar-se de les tres localitats amb què treballa el Centre “La Llimera”.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada