Una gala protagonitzada íntegrament per dones, principal novetat de la Trobada de Mags d’Almussafes

Una gala protagonitzada íntegrament per dones, principal novetat de la Trobada de Mags d’Almussafes
  • El popular congrés d’il·lusionistes, que reuneix els millors artistes del món, se celebrarà del 28 al 31 de març

Més de vint artistes internacionals relacionats amb el món de l’il·lusionisme participaran del 28 al 31 de març en la XXVII Trobada Internacional de Mags d’Almussafes. L’Ajuntament del municipi i l’Associació Valenciana d’Il·lusionisme, organitzadors d’aquest popular i consolidat esdeveniment cultural, ultimen aquests dies els preparatius d’una iniciativa amb la qual es pretén acostar aquesta disciplina tant a professionals del sector com al públic en general, convertint una vegada més Almussafes en l’epicentre mundial de la màgia.

arxiu-trobada-magia-almussafes-2018La principal novetat d’aquesta edició, per a la qual pràcticament ja s’han esgotat tant les acreditacions com les localitats per als diferents espectacles previstos, és la Gran Gala Inaugural, que estarà protagonitzada íntegrament per dones.

Francisca Marques Vidal, Estefanía Galera, Silvana, Lola Mento, Solange Kardinaly i Jessica Guloomal encapçalen el cartell d’aquest espectacle, que com sol ser habitual es representarà en dues ocasions per a permetre un major nombre d’espectadors, a les 20 i a les 22.30 hores.

“Després de vint-i-set anys aquest esdeveniment està plenament consolidat, tant en el calendari anual de la màgia com en l’agenda d’activitats d’Almussafes, i tan sols ha d’anar millorant detalls per a mantindre l’excel·lència. Sens dubte, aquesta gala només amb magues demostrarà que les dones som capaces, evidentment, de sostindre un projecte com la Gran Gala Inaugural i estic convençuda que el públic gaudirà molt amb elles”, destaca la regidora de Cultura, Davinia Calatayud.

Malgrat que la inauguració del congrés es durà a terme el divendres 29 de març a les 19.30 hores i just abans de l’inici de la citada gala, el lliurament d’acreditacions començarà el dia anterior, el dijous 28, a les 17.30 hores, i durant aqueixa vesprada ja estarà oberta la Fira Màgica i hi haurà màgia en els pubs de la localitat. Així mateix, el divendres a les 12 hores se celebrarà la Gala Concurs Internacional de Màgia General i les 18 hores està prevista l’actuació de Jarri Marquerie, Brando i Mag Larsen en l’Àgora del parc Central. Aquest format de màgia al carrer, l’objectiu del qual és acostar a la ciutadania de totes les edats i de manera gratuïta aquesta disciplina artística, es repetirà el dissabte a les 12 hores al parc Pontet, amb Florette & Yurgen, Mag Larsen i Davinny, eixe mateix dia a les 17.30 hores en l’Àgora del parc Central amb Florette & Yurgen, Circ Hula i Maestro Blay i el diumenge 31 a les 13 hores a l’esplanada del Centre Cultural.

“L’aposta de l’Ajuntament amb la trobada és ferma, tant en el seu vessant de trobada professional com en el d’esdeveniment cultural dirigit a tota la ciutadania interessada per l’art i la fantasia de la màgia. Crec que aquesta combinació és la que li ha proporcionat a l’esdeveniment el prestigi que ha aconseguit amb el pas dels anys”, assegura Catatayud.

El dissabte hi haurà tres gales. La primera serà la de firaires, que es desenvoluparà a les 13.30 hores en el Pavelló Poliesportiu, la segona serà la de Close-UP, que posarà sobre l’escenari del saló d’actes del Centre Cultural a Félix, Paco Agrado, Eric Chien, Javi Benítez i Dani DaOrtiz, i la tercera serà la Gran Gala Internacional, espectacle que estarà protagonitzat per Luis Larrodera, Ruby Coby, Sébastien Dethise, Shezan, Chris Torrente i Raúl Alegría, i que s’oferirà a les 20.30 i a les 23 hores. Finalment, el diumenge al matí es realitzarà un concurs de llançament de naips i a la vesprada, a les 18 hores, una gala familiar titulada ‘Aquells Anys Màgics’.

Fira Màgica i conferències
La Fira Màgica, que s’instal·larà en la pista polivalent del Pavelló Poliesportiu, tornarà a ser un dels grans atractius per a les persones acreditades. Un total de 28 empreses mostraran les últimes novetats del sector en diferents estands que comptaran amb la presència de 25 artistes arribats de països com Taiwan, els Estats Units, Bèlgica, Itàlia, França, l’Argentina o Espanya.

La programació d’aquesta XXVII Trobada Internacional de Mags la completen diverses xarrades i conferències, que seran a càrrec de Rudy Coby, Dani DaOrtiz, Eric Chien i Paco Agrado, així com una paella gegant al parc de les Palmeres per a les persones acreditades i els i les artistes.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.