L’IES Almussafes rep les ajudes ‘Dualiza Bankia’ per la Formació Dual

L’IES Almussafes rep les ajudes ‘Dualiza Bankia’ per la Formació Dual
  • El centre educatiu emprén el projecte “Investigació d’un sistema de regulació i control intel·ligent i el seu pla de màrqueting associat”

L’IES Almussafes ha rebut, el passat divendres 15 de març, l’aprovació de les ajudes Dualiza Bankia per la Formació Dual, per a dur a terme el seu projecte “Investigació d’un sistema de regulació i control intel·ligent i el seu pla de màrqueting associat”.

El projecte es basa en un estudi realitzat durant el curs 2017-2018 per un alumne del grau superior de mecatrónica, Sergio Català, el qual va demostrar que hi ha una forma senzilla de resoldre certs tipus de problemes industrials de regulació.

Basant-se en dits resultats previs, dos alumnes de mecatrónica del present curs educatiu, Manuel Godoy i Bernat Núñez, investigaran com aplicar a nivell pràctic esta forma de treballar a problemes industrials reals.

Al mateix temps, l’alumnat d’administratiu s’encarregarà del pla de màrqueting i la difusió de la investigació en els mitjans oportuns.

Recolzats per l’associació AVIA,  Siemens Espanya i l’Ajuntament d’Almussafes, i amb l’assessorament tècnic de Fernando Ribes, especialista en sistemes de regulació i control i manteniment, per a finals d’enguany 2019 es pretén haver aconseguit un sistema de regulació útil per a la indústria.

El personal docent al capdavant de la coordinació d’este projecte són Maribel Navarro i Fernando Soler, professors d’administratiu i mecatrónica de l’IES Almussafes, respectivament.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada