Rescaten un gos atrapat en una canonada subterrània de Cullera

Rescaten un gos atrapat en una canonada subterrània de Cullera
  • La situació de l’animalet obligà a mobilitzar a la Policia Local, els Serveis Exteriors Municipals i als Bombers

Complex rescat el viscut dijous a Cullera. Un gos atrapat en una canonada subterrània va obligar a mobilitzar efectius de la Policia Local, Bombers i als Serveis Exteriors Municipals.

rescat-gos-canonada-cullera_2Tots ells van haver d’emprar-se a fons per a poder salvar al ca en una operació que va obligar a perforar el sòl i es va allargar més de dos hores.

El succés va tindre lloc passades les 15.30 hores de la vesprada en el camí rural Molí Cremat. Sobre eixa hora, dos veïns van alertar telefònicament a la Central de la Policia Local sobre l’existència d’un gos de gran grandària que estava atrapat en un dels conductes subterranis de l’aigua.

Els agents es van personar en el lloc assenyalat i van comprovar la dificultat de la situació, la qual cosa va fer requerir l’assistència dels Bombers i de treballadors de la brigadeta municipal.

Estos van haver de perforar l’asfalt per dos parts per a poder accedir fins a l’animal, un pastor alemany creuat a qui li resultava impossible eixir pels seus propis mitjans de la cavitat en la qual estava atrapat.

Accedir fins al punt subterrani on estava el ca fou una tasca complexa. Però una vegada localitzat, va resultar difícil poder convéncer-lo perquè isquera, ja que l’animal estava espantat i notablement estressat.

Els rescatadors van haver de valdre’s d’una corretja per a atrapar-lo i ajudar-lo a eixir. L’animal presentava un estat d’excitació i van haver de calmar-lo per a, posteriorment, posar-lo a la disposició d’una protectora d’animals. La Policia Local ha realitzat les pertinents gestions per a localitzar el propietari.

No és la primera vegada que el Cos policial cullerenc s’enfronta a una intervenció amb animals. En ple estiu de 2015 ja va rescatar de l’interior d’un vehicle a una gosseta que havia sigut abandonada pel seu amo en el maleter, on la mascota va suportar temperatures de més de 40 graus durant hores, la qual cosa quasi li va provocar la mort. Fa un mes, agents de Cullera també rescataren un gat amb vida i en molt mal estat, que havia quedat atrapat en una séquia on a punt va estar de morir ofegat.

Ajuntament de Cullera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.