Les tres comissions falleres d’Almussafes visiten la residència i Centre de Dia

Les tres comissions falleres d’Almussafes visiten la residència i Centre de Dia
  • Les falleres majors intercanvien insígnies amb els representants triats pels usuaris del centre geriàtric

Per desé any consecutiu, les tres Falles d’Almussafes es van donar cita ahir dimarts 12 de març en la Residència de la Tercera Edat i Centre de Dia “La Vila” per a participar en la tradicional visita a la dependència, on van compartir una vesprada eminentment fallera que va incloure un berenar de germandat i temps per a conversar amb les persones internes.

falles-almussafes-residencia_2En la recepció oficial, que va començar a les 18 hores i es va allargar durant un poc més d’una hora, van participar les falleres majors, els presidents i les presidentes, i els regidors Faustino Manzano i Pepa Pastor. En el hall de l’edifici van rebre a la comitiva la directora del centre, Julia Grau, i els triats pels usuaris com a fallera major i president de “La Vila” 2019, Joaquina Martí i Ximo Mora.

El recorregut va començar junt amb el monument elaborat pels mateixos interns, situat en la mateixa entrada i que enguany porta el lema ‘Un passeig de la Vila a l’Albufera’. Després de les corresponents salutacions i d’una fotografia de grup, es van traslladar a l’interior del recinte, on van procedir a l’intercanvi d’insígnies i a disfrutar d’un berenar oferida pel centre, en el que actualment residixen un total de 42 persones més els 14 usuaris del servici d’estada diürna.

Les falles en “La Vila”
L’agenda fallera organitzada per l’empresa Gesmed, gestora de la residència, no es limita a l’esmentada activitat. Des de dijous passat 7 de març ja han desenrotllat diverses iniciatives, entre les que es troben la decoració de les distintes sales del centre amb motius fallers i valencians, la proclamació i presentació de la fallera major i el president, la cavalcada de disfresses i la plantà del monument.

A més, cada dia disfruten a través de la televisió de la mascletà de la Plaça de l’Ajuntament i, segons allò que s’ha previst, hui dimecres 13 celebraran el tradicional bingo faller i la visita a la seua falla, i procediran a l’elecció del Ninot indultat.

A més, el divendres 15 celebraran l’ofrena de flors a la Santíssima Cruz, patrona d’Almussafes. El dilluns 18 visitaran els monuments de les falles Primitiva, Mig Camí i La Torre acompanyats pels voluntaris de la UDP i es realitzarà la cremà del monument. Finalment, el dia de Sant Josep, el dimarts 19, duran a terme una menjar especial fallera.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.