Les falles de Sueca també criden a participar en la festa en el Mareny de Barraquetes

Les falles de Sueca també criden a participar en la festa en el Mareny de Barraquetes

Les falleres majors de Sueca, Zaida i Andrea, junt a les seues respectives Corts d’Honor, la Junta Local Fallera i representants de tretze de les comissions de la ciutat, acompanyaren a la Falla Sol i Tarongers del Mareny de Barraquetes en la seua crida duta a terme el diumenge dia 3.

Tots junts, en passacarrer, acompanyaren Erika i Pablo Cuenca -representants infantils de la comissió Sol i Tarongers- fins la casa consistorial de l’entitat local menor.

Una vegada allí i davant de tots els assistents eixiren al balcó Vicent Peñarrocha, president de la Falla, que donà pas a l’acte, seguit de l’alcalde Jordi Sanjaime, qui també va dirigir unes paraules a tots els assistents, i finalitzà els parlaments Erika, qui convidà a tot el món faller a gaudir de la festa. L’acte va finalitzar amb una mascletà.

Junta Local Fallera de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada