La Unió de Llauradors i Ramaders protestarà dijous davant la Delegació del Govern a València

La Unió de Llauradors i Ramaders protestarà dijous davant la Delegació del Govern a València

La Unió de Llauradors i Ramaders ha decidit convocar una protesta unitària de tots els sectors de l’organització dijous que ve 14 de març davant la Delegació del Govern a València per a denunciar la crisi que pateixen els productors de la Comunitat Valenciana i la falta de solucions. La resta d’organitzacions de La Unión de Uniones realitzaran també simultàniament accions de protesta en els seus respectius territoris.

La insostenible situació per la qual estan travessant tots els sectors agrícoles i ramaders i, per tant, la repercussió que això tindrà sobre els seus ingressos (renda, pensions, devolució préstecs, amortització d’inversions, etc.), ha motivat la convocatòria d’una concentració unitària per la falta de polítiques i mesures efectives de les diferents Administracions, que estan utilitzant al sector políticament de cara a la societat.

A la concentració, que porta per lema “Solucions per a les persones llauradores i ramaderes, ja!”, acudiran llauradors i ramaders de tota la Comunitat Valenciana i se celebrarà davant la Delegació del Govern al carrer Colom, 60 de València el dijous a partir de les 11.30 hores.

Prèviament, està previst un esmorzar popular amb productes de la terra a les 10 hores en la plaça Alfons el Magnànim (Parterre).

La Unió de Llauradors i Ramaders


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.