Almussafes rep la unitat mòbil de prevenció del càncer de pell

Almussafes rep la unitat mòbil de prevenció del càncer de pell
  • El servici gratuït ha atés a prop de cinquanta persones durant el matí de hui dimarts

El servici de l’Associació Espanyola Lluita contra el Càncer que realitza proves per a previndre el càncer de pell s’ha desplaçat hui fins a Almussafes. La Junta Local Lluita contra el Càncer ha sol·licitat, per sexta vegada en els últims tres anys, la presència de la unitat mòbil que du a terme estes anàlisis preventives, donada la gran acollida registrada en les edicions anteriors.

El punt d’informació ha romàs obert a tota la ciutadania en l’esplanada de la Casa Consistorial durant quatre hores, període en què el personal metge ha atés de manera personalitzada a prop de 50 persones en la realització de la prova gratuïta.

La doctora María Vicente Benavente, professional de l’Institut Valencià d’Oncologia, ha desenrotllat una sèrie de proves per a detectar melanomes i altres tipus de tumors i per a aconsellar a la ciutadania sobre els hàbits de vida saludable per a evitar l’aparició d’esta malaltia.

La presidenta d’AECC Almussafes, Adela Lladosa, es mostra satisfeta de l’excel·lent resposta a la iniciativa que, sens dubte, beneficia des del punt de vista de la prevenció i també per a aportar una major consciència ciutadana en la lluita contra esta malaltia.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.