Albalat seguirà exigint que es reprenga l’obra del projecte de la mota de defensa de riuades

Albalat seguirà exigint que es reprenga l’obra del projecte de la mota de defensa de riuades
  • El Govern central contesta al diputat d’EUPV, Ricardo Sixto, que la necessària infraestructura es troba en la fase d’anàlisi “cost-benefici”

L’alcalde d’Albalat, Felip Hernandis, va a continuar exigint a aquest govern i al següent que «s’execute d’una vegada per totes les obres del projecte de Mota de defensa contra inundacions en Albalat de la Ribera».

Aquesta obra va ser licitada en el 2013, però amb els retalls pressupostaris s’anul·là el projecte. En aquests moments el Govern diu que aquest projecte està inclòs en el Pla de gestió del Risc d’Inundació de la Demarcació Hidrogràfica del Xúquer, cicle 2015-2021, amb la denominació ‘Actuacions en Baix Xúquer-Ribera del Xúquer. Actuació 3. Mota de defensa en Albalat’.

Per a Felip Hernandis, «aquest projecte és prioritari per a la nostra comarca atès que es tracta d’una zona amb una forta afecció a les inundacions, però sobretot per al nostre poble per a protegir-lo de possibles inundacions».

Per a Hernandis, “la resposta del govern no és suficient i no poden dilatar-ho més en el temps. L’excusa no és que no s’han aprovat els pressupostos ja que ni tan sols estava pressupostat. A més a més, queda clar en la resposta que es tracta de dues actuacions, un la mota i l’altre el parc fluvial, i avui el govern encara no té clar si farà les dues o sols una” es queixa l’alcalde.

Esquerra Unida (EUPV) de la Ribera Baixa

DOCUMENT: Pregunta i resposta sobre projecte de mota – Albalat de la Ribera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada