El PSOE de Cullera reforça la candidatura municipal per a aconseguir una àmplia majoria

El PSOE de Cullera reforça la candidatura municipal per a aconseguir una àmplia majoria
  • Major encapçala una llista a la qual s’incorporen l’advocada Débora Marí; l’arquitecte tècnic, Bernat Escolá i la presidenta de JLF, Susi Melià

Guanyar les eleccions amb una àmplia majoria per a continuar transformant la ciutat. És l’objectiu dels Socialistes de Cullera que aquest dissabte van aprovar la candidatura a les pròximes eleccions municipals, una llista que va tirar avant pràcticament per unanimitat.

jordi-mayor-pspv-cullera-2019

Jordi Mayor

Encapçalada per l’actual alcalde i secretari general, Jordi Mayor, manté en els llocs d’eixida a l’equip que ha liderat el canvi en el municipi i incorpora importants novetats que reforcen el projecte.

L’aposta socialista combina l’experiència en la gestió aportada pels actuals regidors Sílvia Roca, Juan Vicente Armengot, Francesca Ortiz, Salvador Tortajada, María José Terrades, Javier Cerveró i Amparo Jover.

A ells se sumen els nous fitxatges. Entre ells, destaquen la jove advocada Débora Marí, que ocuparà el número sis de la llista; l’arquitecte tècnic Bernat Escolá, a qui se li ha reservat el set, mentre que en el número 10 es troba l’actual presidenta de la Junta Local Fallera, la periodista Susi Melià.

Mayor confia també en els joves per al seu pròxim equip. L’actual secretari general de Joves Socialistes de Cullera, Àlex Morales, figura com a número 11 d’una candidatura en la qual hi ha més joventut com és el cas de Marta Tur o Roberto Catalá.

Juan Carlos Alandete, Ricardo Fenollar, Rosana Bodí, Carmen Pérez, Paco Navarro, Cristina Palomares, Rafael Figueres, Conxa Piris, Enrique Canet i Carminya Llopis completen una candidatura en la qual, per primera vegada, s’incorporen els alcaldes pedanis del municipi Vicent Collado, Juana Més i Ernesto Lledó.

Projecte de ciutat
L’assemblea celebrada a la Sala Multiusos del Mercat Municipal va servir per a aprovar el projecte polític amb el qual els socialistes concorren als comicis, un document que ha sigut elaborat mitjançant un procés de participació ciutadana en el qual han col·laborat des del teixit social de la ciutat fins a ciutadans a nivell individual.

Mayor ha destacat que en data de hui el PSPV-PSOE és l’únic partit que ha fet els seus deures a Cullera. “Tenim una candidatura potent i un projecte clar per a continuar construint la ciutat que tots volem. Som ara com ara els únics que hem abordat les eleccions des de la serietat, la responsabilitat i la unitat, sense deixar res a la improvisació ni perdre el temps en batalles internes”, ha subratllat el líder socialista.

Els Socialistes de Cullera es presenten a la reelecció amb l’aval del treball realitzat durant aquests quatre anys: amb un Ajuntament que ha reduït el deute a la meitat, que ara lidera les polítiques per a les persones, sent el sisé municipi de tota Espanya que més inverteix en serveis socials i el primer de la Comunitat Valenciana o amb uns programes d’ocupació i formació que han permés reduir les llistes de l’atur a Cullera.

Amb un ple absolut, Jordi Mayor assegurava sentir-se molt il·lusionat amb les persones que formen part d’aquesta llista, persones compromeses amb Cullera i disposades a continuar treballant sense descans per continuar fent de Cullera un millor poble.

En definitiva, amb una ciutat que ara també és referent turístic i referent a la comarca per les seues inversions i noves infraestructures per a la ciutadania. La nova central de la Policia Local és una realitat, la fase 1 de la piscina municipal està acabada i en breu obrirà les seues portes, les obres del nou skatepark del Parc Daniel Clar també estan a punt de finalitzar. Altres exemples d’actuacions en aquesta matèria són les reformes del Pont de pedra o la reurbanització del centre històric, així com l’Anell Verd, la reforma de la Casa de la Cultura, de la Residència o de l’Escoleta.

Socialistes de Cullera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.