Música d’arrel valenciana en el IV Festival Marítim de Cullera

Música d’arrel valenciana en el IV Festival Marítim de Cullera
  • El Diluvi, El Tio la Careta, Els Catarres i La Fúmiga sonaran en el marc de les Festes Majors 2019

L’ajuntament ha donat a conéixer els grups que participen en la quarta edició del Festival Marítim de Cullera. El Diluvi, El Tio la Careta, Els Catarres i La Fúmiga actuaran el pròxim 28 d’abril a partir de les 22.30 hores en el pàrquing de la Rada.

El festival està emmarcat dins de la programació de les Festes Majors de Cullera 2019 i promet una bona dosi de música en valencià, no solament pel que fa a la llengua sinó també per la tradició i marcada arrel valenciana que es reflectix en molts dels temes que sonaran.

El Diluvi és un grup de música moderna que fusiona cúmbia, reggae, rumba i folk i usa instruments de la zona mediterrània com la guitarra flamenca, el guitarró, l’acordió diatònic, la bandúrria, el violí i percussions de tot tipo. El Diluvi aprofita el Festival Marítim de Cullera per a presentar el seu quart disc d’estudi, ‘Junteu-vós’.

El Tio la Careta també usa la fusió d’estils per a aconseguir el seu so, un mestissatge entre el rock, el funky, el ska i el reggae. Entre els seus últims treballs es troba el doble CD ‘Grita– Rebélate’ amb un missatge molt clar, clamar contra les injustícies.

D’altra banda, Els Catarres és un grup pop-folk format pels barcelonins Èrik Vergés, Jan Riera Prats i Roser Cruells, guanyadors de dos premis Enderrock 2019. El seu últim disc es titula ‘Tots els meus principis’.

El quart i últim participant és La Fúmiga, un grup d’orige alzireny que es caracteritza, en paraules seues, per una energia desbordant que no deixa indiferent a ningú i per pujar la cultura de carrer a l’escenari.

El regidor de l’àrea, Pere Manuel, destaca el gran ambient festiu que habitualment acompanya a estos grups i l’oportunitat de poder gaudir de música en valencià i en directe.

L’entrada és gratuïta i s’espera un èxit similar al d’anys anteriors, amb assistència de públic local i visitants amants de la música amb arrel valenciana.

Ajuntament de Cullera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada