El Centro Cultural Andaluz d’Almussafes celebra el Dia d’Andalusia

El Centro Cultural Andaluz d’Almussafes celebra el Dia d’Andalusia
  • L’entitat va organitzar el passat diumenge 3 de març un espectacle artístic en el qual va aprofitar per a commemorar el seu vinté aniversari

El passat diumenge 3 de març a les 11 hores, el Centro Cultural Andalúz d’Almussafes va celebrar el Dia Nacional d’Andalusia amb un acte en el qual, una vegada més, l’entitat va tornar a recuperar per a tota la ciutadania alguns dels elements artístics més característics de les seues arrels. D’aquesta forma, l’auditori del Centre Cultural del municipi va obrir les seues portes per a acollir un espectacle que va incloure balls, cants, xirigotes i diverses actuacions representatives de les seues tradicions.

Centenars de persones, entre les quals es trobaven autoritats i integrants de l’associació, van gaudir d’un matí festiu que va servir per a reivindicar els orígens d’una part important de la població almussafenya, atés que amb la instal·lació de la Factoria Ford van recalar en la localitat un número molt destacat de persones a mitjan dècada dels 70.

L’alcalde d’Almussafes, Toni González, va felicitar el Centro Cultural Andalúz durant la seua intervenció “per aquests 20 anys de treball i esforç per mantindre viva la memòria i el sentiment per les nostres terres” i va reconéixer que per a ell suposa “un orgull formar part del col·lectiu de persones” que van arribar a la localitat “a la recerca d’una llar i un projecte de vida”.

Enguany, el Centro Cultural Andalúz celebra el seu vinté aniversari, motiu pel qual l’esdeveniment va comptar amb una càrrega emocional afegida per a moltes de les persones que fan possible la programació anual de l’entitat, que està formada per desenes d’activitats, entre les quals destaquen els cursos de cant i de ball, les exposicions, les romeries o les setmanes culturals.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada